kunststof kozijnen in Baarn
Heeft u nog geen kunststof kozijnen in uw woning in Baarn? Of zijn uw oude kunststof kozijnen verouderd? Met nieuwe kunststoffen raamkozijnen profiteert u niet alleen van een betere isolatiewaarde, maar ook van een onderhoudsvriendelijk materiaal, een hoge inbraakveiligheid én een sprekende kleur!

Op deze pagina leest u meer over de verschillende mogelijkheden. Zo staat hier onder andere informatie over de verschillende soorten kozijnen die u kunt laten plaatsen en vindt u op deze pagina meer informatie over de voor- en nadelen van een kunststof raam- of deurkozijn. Uiteraard krijgt u een indicatie van de kostprijs. Vul snel het offerteformulier in en start met vergelijken! Het aanvragen van offertes is gratis en vrijblijvend.

Gratis en vrijblijvend offertes vergelijken?

Navigeer direct naar:

Kunststof kozijnenspecialist Baarn

Een kunststof kozijnenspecialist heeft een aantal belangrijke werkzaamheden:

 • informeren en adviseren over deur- en raamkozijnen;
 • het plaatsen en vervangen van kunststof kozijnen;
 • oude kozijnen verwijderen en afvoeren.

Allereerst geeft de kozijnenspecialist u een persoonlijk advies. Twijfelt u of kunststof kozijnen voor u voordelig zijn? Of bent u op zoek naar een deurkozijn of schuifpui op maat? Het advies van een expert is in dat geval enorm waardevol. Als u eenmaal een product hebt gekozen, is de kozijnenspecialist uit Baarn verantwoordelijk voor de montage hiervan. Ook verwijdert hij uw oude kozijn en voert hij, indien gewenst, het puin voor u af.

kunststoffen kozijnen Baarn

Voordelen van kunststof kozijnen

Met kunststof kozijnen profiteert u van:

 • een lange levensduur;
 • onderhoudsvriendelijke kozijnen;
 • een uitstekende isolatiewaarde;
 • een duurzaam materiaal met schitterende uitstraling;

Kunststof wordt steeds vaker gebruikt in de bouw. Met name kunststof kozijnen zijn enorm populair. Dat heeft onder andere te maken met de lage aanschafprijs en de uitstekende isolatiewaarde van het materiaal.

Daar komt nog eens bij dat een kunststof raam- en deurkozijn een betere inbraakbeveiliging biedt. Doordat kunststoffen kozijnen bovendien verkrijgbaar zijn in een breed aanbod van kleuren én designs (waaronder een houtlook), is het geschikt voor elke woning: van modern tot traditioneel. Hieronder worden de vier belangrijkste voordelen verder toegelicht.

Lange levensduur

Kunststof is een relatief duurzaam materiaal, omdat het een hele lange levensduur heeft. Een kunststoffen raam- of deurkozijn heeft namelijk een levensduur van wel 50 jaar! Zelfs een kwalitatief hardhouten kozijn haalt die leeftijd met goed onderhoud niet.

Een materiaal dat qua levensduur vergelijkbaar is, is aluminium. Dit gaat 40 tot 60 jaar mee. Maar daar staat wel een hogere prijs tegenover. Ook is aluminium veel meer beperkt als het gaat om het uiterlijk van de kozijnen. Kiest u voor kunststoffen raamkozijnen dan bent u dus voor de komende 50 jaar voorzien.

Vrijwel geen onderhoud

Een tweede belangrijk voordeel is dat het materiaal enorm onderhoudsvriendelijk is. Het enige onderhoud dat u hoeft uit te voeren is schoonmaken. En zelfs het schoonmaken hoeft slechts eens per jaar te gebeuren!

Waarom heeft kunststof zo weinig onderhoud nodig?

De weersinvloeden van buitenaf hebben geen invloed op het materiaal. Kunststof neemt geen water op, het trekt niet krom en het materiaal is kleurvast. Dit alles zorgt voor praktisch onderhoudsvrije kozijnen! Het schoonmaken zorgt dat uw kozijnen er weer als nieuw uitzien. Naast het schoonmaken kunt u er ook voor kiezen om een laagje wax aan te brengen. Op die manier hecht vuil minder snel aan het oppervlak en blijven de raamkozijnen langer schoon.

isolatie van kunststof kozijnen

Hoge isolatiewaarde

De hoge isolatiewaarde is één van de redenen waarom steeds meer mensen kiezen voor het vervangen van hun kozijnen. Doordat kunststof een uitstekende isolatiewaarde heeft, bespaart u hiermee geld op uw energierekening. Zo verdient u de investering in nieuwe raamkozijnen na verloop van tijd weer terug!

Kunststof heeft een gemiddelde U-waarde van 1,4 tot 1,8. Hoe lager deze U-waarde, des te beter de isolatiewaarde. Naast het kozijn, is ook de beglazing van invloed op de totale isolatiewaarde van het raam. Kunststof kozijnen worden standaard uitgerust met HR++ beglazing op maat. Eventueel kunt u ervoor kiezen om tegen een meerprijs HR+++ glas te laten plaatsen.

Stijlvol & milieuvriendelijk

Kiest u voor kunststof, dan heeft u volop keuze uit verschillende kleuren en designs. Een kunststof kozijn op maat wordt namelijk geleverd in elke RAL-kleur die er is. Zo kiest u eenvoudig een kleur die past bij uw woning! En omdat het materiaal kleurvast is, vervaagt het na verloop van tijd niet meer. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een houtlook. Zo profiteert u van de warme uitstraling van hout mét de vele voordelen van kunststof.

Hoewel vaak wordt gedacht dat kunststof niet milieuvriendelijk is, is het materiaal toch duurzaam. Dat heeft te maken met de lange levensduur én dankzij het feit dat het 100% recyclebaar is.

Interesse in onderhoudsvrije kunststof kozijnen?

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en ontdek de scherpe prijzen.

Wat zijn de nadelen van kunststof kozijnen?

Het enige nadeel van kunststof is de bewerkbaarheid. In tegenstelling tot hout is kunststof nauwelijks nog aan te passen. Dit betekent dat de reparatiemogelijkheden beperkt zijn. Een kunststof kozijnenspecialist kan kleine beschadigingen nog wel repareren. Grotere schade, bijvoorbeeld door een inbraakpoging, houdt vaak in dat u het volledige kozijn moet vervangen.

Wat voor sommige mensen een nadeel is, is dat u het kozijn niet gemakkelijk kan schilderen. Dat betekent niet dat u het kozijn helemaal niet meer van kleur kan veranderen, maar hiervoor heeft u wel de hulp van een expert uit Baarn nodig.

Diverse kleuren en designs

Er wordt nog vaak gedacht dat kunststof kozijnen enkel in beperkte kleuren verkrijgbaar zijn. Maar dat is niet waar! Tegenwoordig heeft u de keuze uit een breed aanbod aan kleuren. Heeft u een specifieke kleur die u wilt toepassen? Vraag hier dan naar bij een kozijnenspecialist uit Baarn. Er is heel veel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld ook de warme uitstraling van hout nabootsen met een houtlook.

Een houtlook is op verschillende manieren te realiseren. Met een opdruk van houtnerven lijkt het al een stuk meer op echt hout. Maar het is ook mogelijk om de houtnerf in het materiaal te laten drukken, zo voelt het ook als echt hout.

prijzen kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen prijzen

Een kunststof kozijn van 60×60 centimeter laat u al plaatsen vanaf €350,-. Hier zit de beglazing én de montage bij inbegrepen. Het gaat in dat geval om een vast raam. Laat u een draai-/kiepraam of valraam plaatsen, dan liggen de kosten iets hoger. Een draai-/kiepraam van dezelfde afmetingen laat u bijvoorbeeld al plaatsen vanaf €445,-.

De kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de montagekosten. Zoals u in de tabel hieronder kunt zien zijn de montagekosten een groot onderdeel van de totaalprijs. Door de prijzen van meerdere bedrijven met elkaar te vergelijken, bent u verzekerd van de laagste montagekosten en bespaart u flink op de totaalprijs.

Prijstabel: Wat kosten kunststof kozijnen?

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijn *Prijs glas * (HR++ glas)Prijs montage *Totaalkosten *
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-
*Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

Benieuwd naar de exacte prijzen en mogelijkheden?

Vraag gratis offertes aan en ontdek de scherpe prijzen van kunststof kozijnen.

Vast raam, draai-/kiepraam of valraam van kunststof?

Er zijn drie type ramen waaruit u de keuze heeft. Een vast raam is een raam dat u niet kan openen. Voor voldoende ventilatie is het verstandig om dit raam te combineren met een ventilatierooster. Andere mogelijkheden zijn een draai-/kiepraam dat op twee manieren opent, of een valraam dat naar binnen open valt.

Welk glas in kozijnen van kunststof?

Standaard leveren kozijnspecialisten de kunststoffen kozijnen met HR++ beglazing. Dit is isolatieglas dat de isolatiewaarde van het raam bevorderd. Tegen een meer- of minderprijs is het mogelijk om te kiezen voor HR+++ of HR+ glas in een kozijn op maat. Qua prijs-kwaliteitsverhouding is HR++ beglazing de meest verstandige keuze.

kunststof kozijnen plaatsen Baarn

Kosten van montage kunststof kozijnen

De totaalprijs van nieuwe kozijnen is onder te verdelen in twee categorieën: materiaalkosten en montagekosten. In de praktijk blijkt dat de montagekosten relatief hoog liggen. Ze bedragen ongeveer de helft van de totaalprijs. Dat heeft vooral te maken met de kennis en expertise die vereist is.

Maar gelukkig bespaart u eenvoudig tot wel 40% op de montagekosten!

Door de kosten van verschillende bedrijven te vergelijken bent u verzekerd van het beste aanbod. Kies zelf de vakman met de laagste prijs en bespaar zo tot wel 40%, helemaal gratis en vrijblijvend.

Onderhoudskosten kunststof kozijnen vs. andere materialen

Dat kunststof onderhoudsvriendelijk is wist u. Maar weet u ook hoeveel onderhoudskosten u bespaart? In de tabel hieronder vindt u een indicatie van de onderhoudskosten van verschillende materialen. Hout is behoorlijk onderhoudsintensief. Over een periode van 30 jaar besteden huiseigenaars met houten kozijnen tot €570,- aan onderhoud. Dat is aanzienlijk meer dan de onderhoudskosten van kunststof, die over diezelfde periode slechts €120,- bedragen. Denk hierbij aan kosten voor schoonmaakmiddelen.

Aluminium is in onderhoud iets voordeliger, hieraan besteden huiseigenaars ongeveer €95,- in 30 jaar tijd. Dat lijkt een stuk goedkoper, maar voor aluminium kozijnen ligt de aanschafprijs aanzienlijk hoger.

Wat is duurzamer: houten of kunststof kozijnen?

Bekijk de video en ontdek welk materiaal duurzamer is.

Overzicht onderhoudskosten kozijnen

Materiaal kozijnenOnderhoudskosten **
Hout€570,-
Kunststof€120,-
Aluminium€95,-
* dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw en montage.
** betreft de gemiddelde onderhoudskosten gedurende een periode van 30 jaar.

Goedkope én kwalitatieve kunststof kozijnen in Baarn!

Vind snel en gemakkelijk de kozijnenspecialist met de beste prijs en bespaar tot 40%!

Wanneer bestaande kozijnen vervangen?

Het is één van de meest gestelde vragen: wanneer moet ik mijn raamkozijnen vervangen? Toch is hier niet een goed antwoord op te geven. Zo is het natuurlijk altijd mogelijk om uw houten kozijnen te vervangen omdat u van de voordelen van kunststof wilt profiteren. Wanneer ze flink beschadigd zijn is het ook een logische keuze om nieuwe raamkozijnen te monteren.

Heeft u al kunststof kozijnen en merkt u dat de energierekening blijft stijgen? Dan is de kans groot dat de kozijnen oud genoeg zijn om ze te vervangen. Als u twijfelt is het altijd mogelijk om advies te vragen aan één van de bedrijven in Baarn.

montage van kunststof kozijnen Baarn

Kunststof kozijnen plaatsen in Baarn

Voor het plaatsen van nieuwe raamkozijnen schakelt u het beste een vakman in. Deze doorloopt tijdens het vervangen drie belangrijke stappen: de voorbereidingen, de montage van het nieuwe raamkozijn en de afwerking ervan. Het is belangrijk dat de montage correct gedaan wordt, zodat u verzekerd bent van een optimale isolatie en veiligheid. Besparen op de montagekosten? Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes.

De voorbereidingen

De eerste stap in de montage is uiteraard demontage van het huidige kozijn. Ter voorbereiding zorgt de vakman uit Baarn ervoor dat meubels en vloeren bedekt zijn met een bouwfolie. Op die manier raakt er niet onnodig veel vervuild of beschadigd.

Daarna verwijdert de kozijnenspecialist uit Baarn uw oude kozijn volledig. Ook dit vereist voldoende aandacht, zodat de binnenkant van de muur niet beschadigd raakt. Voordat de montage van het nieuwe raamkozijn plaatsvindt, controleert de vakman het oude metselwerk. Hij herstelt eventuele beschadigingen, zodat u verzekerd bent van een optimale isolatie.

Montage kunststof kozijnen

De volgende stap in het proces is het monteren van het nieuwe kozijn. Dit wordt gedaan met een kaal raamkozijn. Voorzichtig plaatst hij het frame in de muur en zorgt ervoor dat hij volledig waterpas staat. Pas dan schroeft hij het vast.

De glasplaten zet hij terug met behulp van vulplaatjes. Dit is de ondersteuning voor het glas. Het is belangrijk dat er voldoende draagkracht is, zodat het glas niet doorbuigt, maar tegelijkertijd moeten er niet té veel vulplaatjes gebruikt worden omdat dit de kans op barsten en scheuren in het glas vergroot.

De afwerking

Na het terugplaatsen van de glasplaten is het tijd voor de afwerking. Deze bestaat voor het grootste deel uit het afstellen van de ramen. Door de ramen juist af te stellen, klemmen de bewegende delen niet en is het raam soepel te openen en sluiten. De vakman stelt de ramen af door een schroef in het scharnier vast of los te draaien.

Tot slot kit hij de randen af. Dit maakt het geheel vocht- en luchtdicht en is dus een belangrijke stap in het proces. Het afkitten bevordert de isolatiewaarde van het geheel.

kunststof deuren Baarn

Kunststof deuren Baarn

Dezelfde voordelen die kunststof kozijnen bieden, biedt ook een kunststof deur. Voor een optimale isolatie en veiligheid is het aan te raden om een kunststoffen deurkozijn af te werken met een kwalitatieve kunststof deur. Dankzij een kwalitatieve meerpuntssluiting bent u verzekerd van de hoogste inbraakveiligheid. Bovendien zijn kunststof deuren uiteraard in dezelfde kleuren verkrijgbaar als uw deurkozijn.

Behalve een standaard voor- of achterdeur is er uiteraard ook de mogelijkheid om een kunststoffen schuifpui te laten plaatsen. Een schuifpui geeft uw woning een stijlvolle uitstraling en laat u optimaal genieten van uw tuin. Benieuwd naar de exacte prijzen van kunststof deuren of schuifpuien? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan.

Voordelen van kunststof deuren

Er zitten belangrijke voordelen aan een kunststoffen voordeur. Zo heeft u uiteraard keuze uit talloze, sprekende RAL kleuren en vereist de deur nauwelijks onderhoud. Daar komt nog eens bij dat een kunststoffen deur de brandveiligheid én de inbraakveiligheid vergroot. Uiteraard is het mogelijk om de deuren in dezelfde kleur te plaatsen als uw kozijnen, om zo eenheid te creëren.

Navigeer hieronder naar:
Nauwelijks onderhoud | Vele kleuren mogelijk

Nauwelijks onderhoud

Kunststoffen voor- en achterdeuren vereisen nauwelijks onderhoud. U hoeft het niet te schilderen en niet te schuren. Wat u wel moet doen? Het enige onderhoud dat kunststoffen deuren nodig hebben is een jaarlijkse reinigingsbeurt. Door het schoonmaken ziet de deur er weer als nieuw uit, wat een positief effect heeft op de uitstraling van uw woning in Baarn.

Vele kleuren mogelijk

Zonder dat u de deuren hoeft te schilderen of lakken bent u toch verzekerd van een jarenlange, stralende kleur. Er is namelijk keuze uit talloze kleuren en omdat het materiaal kleurvast is, hoeft u niet bang te zijn dat de kleur na verloop van tijd vervaagd! Mochten er onverhoopt toch kleurverschillen ontstaan? Schakel dan een expert in om het folie te vervangen.

Kunststof deuren prijzen

Een gemiddelde kunststoffen deur kost gemiddeld €800,- tot €900,-. Hierbij gaat het om een deur met de afmetingen 190×70 centimeter. Uiteraard is het ook mogelijk om deuren op maat te laten maken. De prijs hiervoor is afhankelijk van de afmetingen. Wilt u liever een schuifpui? Een schuifpui van 200×100 centimeter is al verkrijgbaar vanaf €800,- tot €1.000,-.

Houd er rekening mee dat deze prijzen exclusief montagekosten zijn, deze komen dus nog bovenop de materiaalkosten. Omdat de montagekosten van bedrijven flink verschillen, doet u er verstandig aan om de prijzen van bedrijven gratis met elkaar te vergelijken.

Prijstabel: Wat kosten kunststof deuren?

Soort deurAfmetingen (in cm)Prijzen (excl. plaatsen) *
Standaard deur190 x 70€800,- tot €900,-
Schuifpui200 x 100€800,- tot €1.000,-
*Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

Kunststof deur laten plaatsen? Bespaar tot 40% op de kosten!

Vergelijk de prijzen van specialisten uit Baarn en kies zelf het beste aanbod!

kunststof kozijnen schoonmaken

Hoe kunststof kozijnen schoonmaken?

Eens per jaar schoonmaken is voldoende om de uitstekende kwaliteit te behouden. Om een kunststoffen raam- of deurkozijn schoon te maken, houdt u zich het beste aan de onderstaande onderhoudstips.

 • Maak gebruik van een mild sopje en een zachte doek. Schuursponsjes en chemische middelen beschadigen het oppervlak!
 • Breng eventueel een laag wax aan op de kozijnen. Dit houdt het materiaal langer schoon, omdat het voorkomt dat vuil aan het oppervlak hecht.
 • Houd de bewegende delen soepel door de scharnieren in te vetten met een teflonspray.

Kunststof kozijnen repareren

Zoals u heeft kunnen lezen is kunststof minder makkelijk te repareren dan bijvoorbeeld een houten raamkozijn. Toch is een reparatie zeker mogelijk!

Na verloop van tijd kunnen er kleine beschadigingen aan het oppervlak ontstaan. Misschien omdat er iemand met een sleutelbos langs is gelopen. Deze relatief kleine beschadigingen zijn te repareren met behulp van kunsthars. De vakman uit Baarn gebruikt dit om de scheurtjes op te vullen. Bij kleurverschillen is het ook een optie om de folie op het kozijn te vernieuwen. Dit moet wel gedaan worden door een vakman.

Keurmerken voor kunststof deur- en raamkozijnen

Als u een grote uitgave doet voor zoiets als kunststof raamkozijnen, dan wilt u natuurlijk goede kwaliteit. Er zijn een aantal keurmerken die u helpen bij uw keuze.

 • Het VKG keurmerk stelt strenge eisen aan garantie en kwaliteit. Kozijnen dat over dit keurmerk beschikken voldoen hieraan, zodat u verzekerd bent van een goede aankoop. Meer over het VKG keurmerk leest u op vkgkeurmerk.nl.
 • Het KOMO-keurmerk controleert of de producten voldoen aan alle strenge regelgeving. Meer hierover leest u op komo.nl.
 • Het veilig wonen-keurmerk wordt verstrekt vanuit de politie. Dit is een keurmerk dat aangeeft dat de ramen en deuren volledig inbraakveilig zijn. Meer weten? Lees dan verder op politiekeurmerk.nl.

Is er een vergunning nodig voor het plaatsen van kunststof kozijnen?

In sommige gevallen is het noodzakelijk een vergunning aan te vragen voor het plaatsen van kunststoffen kozijnen. Bijvoorbeeld wanneer:

 • u in een monumentaal pand woont;
 • in een omgeving woont die als rijksbeschermd beschouwd wordt;
 • de nieuwe kozijnen het straatbeeld flink veranderen.

Kiest u ervoor om nieuwe kozijnen in dezelfde stijl als de oude te plaatsen, dan hoeft u naar alle waarschijnlijkheid geen vergunning aan te vragen. Ook als de kozijnen zich aan de achterkant of zijkant van het pand bevinden en dit niet zichtbaar is vanaf de openbare weg is een vergunning overbodig. Twijfelt u? Op omgevingsloket.nl controleert u snel en gemakkelijk of u in uw situatie een vergunning nodig hebt.

Kunststof kozijnen merken

Wanneer u samenwerkt met één van de experts in de regio van Baarn, dan heeft u voldoende keuze uit verschillende merken. De specialist vertelt u meer over de verschillen tussen de merken en helpt u met het vinden met het juiste merk. Hieronder leest u meer over zes grote merken op het gebied van kunststof kozijnen. Benieuwd naar de prijzen? Vergelijk gratis offertes.

Navigeer hieronder naar:
Knipping | Profine: K-VISION | Belisol | Deceuninck | Schüco | Veka

Knipping

Knipping is een bedrijf gespecialiseerd in deuren, dakkapellen en serres. Twee uitvindingen van de hand van dit merk zijn bekroond met een onderscheiding. Zo ontving het merk al eerder een onderscheiding voor het Knipping Classic kozijn voor de uitstekende houtlook uitstraling.

Ook is Knipping het enige bedrijf dat gelakte binnenkozijnen levert. Zo profiteert u van een sprekende kleur. Dit merk staat bekend om haar milieubewustzijn. Zo werkt Knipping met een afvalquotum van maximaal 1%.

Profine: K-VISION

Zoekt u goedkope kozijnen die toch van goede kwaliteit zijn? Dan is de K-VISION lijn van Profine een uitstekende keuze. Profine is een Nederlands bedrijf dat zich bezig houdt met de ontwikkeling van nieuwe generatie kunststof producten.

De producten in de K-VISION lijn zijn enorm populair vanwege de bijzondere kleursystemen. Zo is het uiteraard mogelijk een kozijn met een gekleurde folie te laten plaatsen, maar K-VISION biedt ook de proCoverTec aan, hierbij is het kozijn rondom gekleurd. Behalve kozijnen bent u bij Profine K-VISION aan het juiste adres voor kunststoffen deuren.

Belisol

Belisol een Belgisch merk dat onder meer kozijnen, deuren en schuifpuien leveren. Een groot voordeel van Belisol producten, is dat u tot 20 jaar garantie krijgt. Daarnaast staat Belisol vooral bekend om hun hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

Bij belisol bent u aan het juiste adres voor zowel strakke en moderne raamprofielen als landelijk en charmante profielen. Kies bijvoorbeeld voor de Futura lijn als u een modern uiterlijk wilt realiseren. Deze is tevens verkrijgbaar in een aluminiumlook.

kunststof kozijnen merken

Deceuninck

Deceunink is in Nederland een erg populair merk op het gebied van kunststoffen producten. Ook dit merk is afkomstig uit België. Vooral de Zendow-lijn is populair. Dit zijn kozijnen met barok- of renaissance versieringen. Dankzij deze versieringen passen Deceunink producten erg goed in een klassieke woning. Dit zorgt er aan de andere kant ook voor dat de prijzen van Deceuninck producten iets hoger liggen.

Zoekt u ramen met een karakteristiek uiterlijk? Ga dan voor de Autentica lijn. Door de sierlijsten passen deze profielen perfect bij elke klassieke woning. Profiteren van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs? Dan is de Basic lijn wellicht de beste keuze.

Schüco

Schüco is een van oorsprong Duits bedrijf, dat intussen in de hele wereld kunststoffen profielen levert. De kozijnen van dit merk staan bekend om hun goede kwaliteit en de grote variatie aan kleuren. Schüco kozijnen hebben een uitstekende krasbestendigheid en is daarom geschikt voor gezinnen met jonge kinderen.

Schüco maakt gebruik van een metalen koker in hun profielen, waardoor de kozijnen extra goed verstevigd zijn. Dit draagt bij aan de inbraakveiligheid. De kozijnen van Schüco hebben allemaal bovendien maar weinig onderhoud nodig en hebben een extra lange levensduur.

Veka

Veka is een producent van topline kunststoffen profielen. Het merk biedt tal van producten aan. U kunt hier onder andere terecht voor een raam, deur, schuifpui of rolluik. De topline producten zijn stuk voor stuk van topkwaliteit. Het merk werkt met een optimale aanduwdruk, waardoor de ramen en deuren hermetisch sluitbaar zijn. Dit garandeert een extra hoge isolatiewaarde wat het wooncomfort flink verhoogt. Zo heeft u geen last meer van tocht en isoleert het kozijn ook geluiden van buitenaf.

Goedkope kunststof kozijnen vinden

Er zijn verschillende manieren waarop u de kosten zo laag mogelijk houdt. Hieronder staan een drietal tips om te besparen op de aanschaf van uw nieuwe deur- en raamkozijnen!

 • Bij een grote bestelling krijgt u vaak een mooie korting. Vraag daarom uw buren of zij ook toe zijn aan nieuwe kozijnen. Door met de hele straat tegelijkertijd uw kozijnen te vervangen, is de prijs per kozijn een stuk lager!
 • Hoewel er geen landelijke subsidie meer beschikbaar is, zijn er in sommige gemeentes wel leuke subsidies aan te vragen. Of dit bij u het geval is, controleert u gemakkelijk via energiesubsidiewijzer.nl.
 • Vergelijk offertes van goedkope bedrijven en kies zo het beste aanbod. Op deze manier bespaart u tot wel 40% op de totale kosten!

Tips: waar op letten bij kopen van kunststof kozijnen?

Voordat u overgaat op een aankoop, is het verstandig om rekening te houden met een aantal factoren.

 • Welk uiterlijk wilt u? Schilderen is niet eenvoudig, daarom is het verstandig goed over de kleur na te denken.
 • Wat is de prijs van het kozijn? De kosten van verschillende bedrijven lopen flink uiteen. Zoek daarom naar een goedkope leverancier in Baarn.
 • Lees vooraf de garantievoorwaarden goed door. Ook deze kunnen per bedrijf aardig verschillen.
 • Laat alle afspraken zwart op wit vastleggen. Zo weet u zeker dat alles volgens afspraak wordt uitgevoerd.

goedkope kunststof kozijnen Baarn

Vrijblijvend offertes aanvragen

Zijn uw houten kozijnen toe aan vervanging? Of wilt u de isolatiewaarde van uw woning in Baarn eens goed verbeteren? Er zijn talloze redenen waarom een kunststof kozijn ook voor u een goede keuze is. Maak gratis en vrijblijvend gebruik van onze service en vindt zo goedkope én kwalitatieve kozijnen!

Via het offerteformulier vraagt u eenvoudig tot 6 offertes aan: met slechts één klik op de knop. U ontvangt de prijsopgaven van meerdere bedrijven en kiest zelf het beste aanbod. Zo weet u zeker dat de specialist bij u past. Het grootste voordeel? Dankzij deze werkwijze bespaart u al snel tot wel 40% op de totaalprijs!

Gratis en vrijblijvend offertes vergelijken?

Scheelt behoorlijk in de stookkosten!

Wij wisten nog niet zo goed wat voor kozijnen we in ons huis wilden, maar na alle informatie te hebben gelezen op deze website zijn we er toch uit: kunststof! Mijn man en ik zijn allebei niet zo handig en zien het niet zitten om veel onderhoud te doen. Daarnaast wouden we beiden hoogrendementsglas en dit in combinatie met isolatiewaarden van het profiel scheelt ons behoorlijk in de stookkosten. Ideaal dat we meerdere bedrijven kunnen vergelijken en ons zo optimaal kunnen orienteren op onze aankoop!

kunststof kozijnen vergelijken
Marja ten Dam

Goede prijs en snel beginnen!

De achtergevel van onze nieuwe woning had nog geen kunststof kozijnen. Besloten om de tuindeuren en voordeur ook direct mee te nemen in de offerte. Bij een bedrijf uit de buurt hadden we ook een offerte aangevraagd. Deze was echter vele malen duurder dan 3 van de binnengekomen 5 offertes. Uiteindelijk niet gekozen voor de kozijnleverancier met de beste prijs, maar één ertussen in. Dit bedrijf had een goede prijs en kon snel beginnen!

Kunstof kozijnen kopen
Sanne de Groot

Vergelijken loont!

We wonen nu al meerdere jaren in onze woning en vonden het tijd om te investeren in degelijke kozijnen. Veel informatie vergaard over verschillende kozijnsoorten en kunststof springt er qua isolatiewaarden, levensduur en onderhoud echt bovenuit. Via deze site offertes vergeleken en een bedrijf gevonden uit de buurt met een mooie prijs!

kunststof schuifpui plaatsen
Irene Lieffering

Plaatsen in de gemeente Baarn

Baarn en Lage Vuursche

Onze laatste aanvragen uit Utrecht

Wij hebben het afgelopen jaar vele mensen geholpen met een goedkope(re) prijs voor hun opdracht. In de laatste offerteaanvragen wou men een prijsindicatie hebben voor:
 • Kunststof kozijnen voor een dakkapel – Utrecht
 • Kunststoffen tuindeuren achterkant woning – Amersfoort
 • Kunststof voordeur plaatsen – Veenendaal
 • Raamkozijnen van Weru – Nieuwegein
 • Bijwerken kapot pvc raamkozijn – Zeist
 • Plaatsen kunststof schuifraam – Houten
 • Wegens houtrot schuifpui vervangen – Soest
 • Kunststof valraam plaatsen in schuur – Maarssen
 • Kunststof ramen achterzijde pand – Ijsselstein
 • Opnieuw lakken raamkozijnen – Woerden
 • PVC boeidelen en raam plaatsen – Leusden
 • Kunststoffen raam- en deurkozijnen – Bilthoven