kozijnen leads kopen

Klanten werven? Kozijnen leads kopen!

Heeft u hulp nodig met het werven van nieuwe klanten en het verhogen van uw omzet? Begin dan met het kopen van kozijnen leads! Door uw acquisitie uit te besteden aan ons, houdt u meer tijd over voor uw werkelijke werkzaamheden en hoeft u zich geen zorgen te maken over het werven van klanten.

Meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact op! We bellen u zo snel mogelijk terug om de mogelijkheden te bespreken. Ook kunt u het kopen van kozijnen leads gratis uitproberen, zodat u zeker weet of het bij u past!

Probeer het gratis en vrijblijvend.

Waarom leads kopen?

Wat zijn leads? Kort gezegd zijn dit de offerteaanvragen van potentiële klanten. Onze websites gericht op kozijnen scoren goed in google, waardoor we dagelijks offerteaanvragen binnenkrijgen. Deze leads zetten we door naar u: u doet de klant een goed aanbod en haalt deze vervolgens binnen.

Deze werkwijze maakt het werven van nieuwe klanten gemakkelijk en kost maar weinig tijd. Bovendien zitten er geen risico’s aan verbonden, omdat u zelf gemakkelijk uw rendement berekent. U betaalt altijd een vaste prijs per lead!

Wat is leadgeneratie?

Bekijk in deze video hoe het kopen van leads werkt.

Altijd een vaste prijs per lead

Wij genereren leads voor u, die u kunnen helpen met het draaien van meer omzet. Als u kiest voor het inkopen van kozijnen leads, dan bent u zeker van kwalitatieve offerteaanvragen voor een vaste prijs. U betaalt per lead en weet daarom precies wat uw rendement is.

Geen leads ontvangen? Dan betaalt u ook geen kosten!

De prijs van de lead hangt af van het soort offerteaanvragen dat u wilt ontvangen. Zo weet u zeker dat u alleen leads koopt waar u werkelijk wat aan hebt.

Verzekerd van kwaliteit

De leads die wij genereren gaan stuk voor stuk langs ons service center. Hier wordt elke aanvraag gecontroleerd op kwaliteit voordat ze naar u doorgestuurd worden. Dit heeft een paar voordelen: allereerst bent u verzekerd van kozijnen leads van de hoogste kwaliteit!

Daarnaast betekent de inzet van ons service center dat u ook zelf kunt bepalen welke leads u wel of niet wilt ontvangen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor alleen leads uit een bepaalde regio of juist alleen offerteaanvragen met betrekking tot raam- of juist deurkozijnen!

Leads op exclusieve basis mogelijk

Wanneer u begint met het kopen van kozijnen leads, dan wordt de lead in de meeste gevallen doorgestuurd naar maximaal 4 andere bedrijven. De klant kiest zelf voor de kozijnenspecialist met het beste aanbod.

Het is bij ons ook mogelijk om leads op exclusieve basis te kopen!

In dat geval krijgt de klant alleen uw offerte toegestuurd en vergroot u de kans dat u deze potentiële klanten binnenhaalt. Neem vrijblijvend contact op als u benieuwd bent naar de vele mogelijkheden!

Verhoog je omzet door kozijnen leads te kopen!

Probeer het gratis en vrijblijvend uit!

Welke kozijnen leads wil je ontvangen?

U kiest zelf welke kozijnen leads u wilt kopen. Zo weet u zeker dat u alleen leads ontvangt waar u ook werkelijk wat mee kan. Werkt u alleen in het noorden van het land, dan krijgt u dus geen leads uit het zuiden. Bovendien krijgen we dagelijks offerteaanvragen binnen voor verschillende soorten klussen: u kiest zelf welke specifieke aanvragen u ontvangt.

Kunststof kozijnen leads

Onze kunststof kozijnen leads bestaan uit aanvragen voor het plaatsen of vervangen van kunststof kozijnen. Sommige aanvragen hebben betrekking tot het onderhoud of herstellen van kozijnen, terwijl andere aanvragen juist weer gaan om het vervangen van houten kozijnen door kunststof. De potentiële klant is op zoek naar een persoonlijk advies: kan u deze klanten helpen?

Deurkozijnen leads

Bent u vooral bezig met het plaatsen of vervangen van deurkozijnen? Wij krijgen ook met enige regelmaat aanvragen binnen met betrekking tot kunststof deurkozijnen. Potentiële klanten willen hun oude deurkozijnen vervangen om de veiligheid en isolatie in huis te verhogen.

Schuifpui leads

Andere aanvragen die u kunt kopen, zijn die voor het plaatsen of vervangen van een schuifpui. Het gaat hierbij zowel om het vervangen of vergroten van een bestaande schuifpui als het plaatsen van een compleet nieuwe schuifpui. In dat laatste geval moet u een compleet nieuw kozijn plaatsen.

kozijnen leads

Probeer onze service gratis!

Benieuwd wat het kopen van kozijnen leads u kan opleveren? Wij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden. U zult merken dat u met behulp van onze leadgeneratie meer omzet kan draaien zonder veel geld te investeren in marketing. Bovendien berekent u zelf uw rendement en zit u niet aan een abonnement vast: u kunt dus op elk moment weer stoppen met het kopen van leads!

Probeer het gratis!

Neem vrijblijvend contact op en we bellen u zo snel mogelijk terug met de details. U kunt nu het kopen van offerteaanvragen gratis uitproberen: de eerste 5 leads ontvangt u helemaal gratis!

"*" geeft vereiste velden aan

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*