kunststof kozijnen Winschoten
Kunststof kozijnen bieden in Winschoten enorm veel voordelen. Zo profiteert u bij kunststof van een onderhoudsvriendelijk materiaal met een uitstekende isolatiewaarde! Heeft u op dit moment nog oude, houten raamkozijnen? Het zal u verbazen hoeveel u op de energiekosten bespaart wanneer u de raamkozijnen vervangt voor kunststoffen kozijnen!

Op deze pagina leest u meer over de voordelen van kunststof. U vindt hier een indicatie van de kosten en krijgt meer informatie over de montage van een nieuw raam- of deurkozijn. Bent u op zoek naar goedkope raamkozijnen? Een kozijnenspecialist monteert kozijnen en schuifpuien volledig op maat! Vul snel het offerteformulier in en start met vergelijken! Het aanvragen van offertes is gratis en vrijblijvend.

Gratis en vrijblijvend offertes vergelijken?

Navigeer direct naar:

Kunststof kozijnenspecialist Winschoten

Als u geïnteresseerd bent in een nieuw raam- of deurkozijn kunt u terecht bij een kozijnspecialist. Maar wat doet een kozijnspecialist precies? U kunt met al uw vragen bij een kozijnspecialist terecht, zij informeren en adviseren u onder andere over het materiaal en zij controleren de juiste afmetingen. Daarnaast verwijderen kozijnspecialisten ook uw oude raamkozijnen en vervangen zij uw deurkozijnen.

Een gemiddeld kozijnenspecialist houdt zich bezig met de volgende werkzaamheden:

 • Het plaatsen en vervangen van kunststoffen kozijnen op maat.
 • Het verwijderen en afvoeren van oude houten kozijnen.
 • Het informeren en adviseren met betrekking tot de kleur en het materiaal.

kunststoffen kozijnen Winschoten

Voordelen van kunststof kozijnen

De voordelen van kunststof kozijnen zijn talrijk. Het belangrijkste voordeel ten opzichte van de andere kozijnen is de levensduur. Kunststof kozijnen gaan gemiddeld ruim twee keer zo lang mee als vurenhouten en aluminium kozijnen. Een ander belangrijk voordeel is dat kunststof slijtvast is en haast geen onderhoud nodig heeft. Het schoonmaken van een raamkozijn is vrij eenvoudig. Het profiel afnemen met een sopje is voldoende.

Lange levensduur

Hoewel vurenhouten kozijnen flink wat onderhoud vereisen, is de gemiddelde levensduur toch maar 25 jaar. Hardhouten raamkozijnen gaan iets langer mee, gemiddeld 40 jaar. Dat is nog steeds flink minder dan de gemiddelde levensduur van kunststof raamprofielen. Kunststoffen raamprofielen gaan namelijk maar liefst tot wel 50 jaar mee! Daarmee is de keuze voor kunststof een relatief duurzame keuze.

Ook aluminium heeft een langere levensduur dan hout, gemiddeld 40 tot 60 jaar. Maar daar staat tegenover dat de industriële uitstraling niet in ieder type woning toepasbaar is. Bovendien is de aanschafprijs van aluminium stukken hoger dan de prijzen van kunststof.

Vrijwel geen onderhoud

Wat voor veel mensen één van de grootste voordelen van kunststof is, is dat het bijna onderhoudsvrij is! Neerslag trekt namelijk niet in het materiaal. Dit betekent dat een kunststoffen raamprofiel niet gaat rotten, krimpen of uitzetten.

Het enige onderhoud dat kunststof vereist is een jaarlijkse schoonmaakbeurt. Afnemen met een vochtige doek is in principe voldoende om de kozijnen er weer als nieuw uit te laten zien. Eventueel laat u een laagje wax aanbrengen, hierdoor hecht vervuiling minder snel aan het oppervlak.

isolatiewaarde kunststof kozijnen

Hoge isolatiewaarde

Kunststof biedt een uitstekende isolatiewaarde. De gemiddelde U-waarde ligt tussen de 1 tot 2 W/m²K, dat is een stuk minder dan de gemiddelde U-waarde van hout. Dat ligt namelijk rond de 2,4 W/m²K.

Deze isolatiewaarde is onder andere te danken aan de structuur van kunststof kozijnen. De binnenkant bestaat uit verschillende holle kamers, gevuld met stilstaande lucht. Juist deze lucht zorgt voor de goede isolatie. Voor een nog betere isolatiewaarde, wordt een kunststof kozijn vaak uitgerust met kwalitatief isolatieglas.

Stijlvol & milieuvriendelijk

Kiest u voor kunststof, dan kiest u voor stijl. Het materiaal is namelijk gekregen in een breed assortiment aan kleuren. Zo is het eenvoudig om de kozijnen in dezelfde stijl als uw deuren te plaatsen. Daarnaast is het ook mogelijk om een houtlook op kunststof te creëren, waardoor het net op echt hout lijkt.

Veel mensen denken dat kunststof niet milieuvriendelijk is vanwege het productieproces. Maar daar staat tegenover dat het materiaal enorm duurzaam is doordat het heel lang meegaat. Bovendien is het volledig recyclebaar, wat kunststof toch een milieuvriendelijke keuze maakt.

Interesse in onderhoudsvrije kunststof kozijnen?

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en ontdek de scherpe prijzen.

Wat zijn de nadelen van kunststof kozijnen?

Het enige nadeel van kunststoffen kozijnen op maat is de bewerkbaarheid. Wanneer er beschadigingen zijn, bijvoorbeeld door een inbraakpoging of andere oorzaak, dan is een reparatie niet altijd haalbaar. In de meeste gevallen moet u dan het hele kozijn vervangen.

Dat kunststof minder bewerkbaar is, betekent ook dat u het materiaal niet eenvoudig van kleur kunt veranderen, dit is bij een houten kozijn wel eenvoudig. Het is dus belangrijk dat u vooraf goed nadenkt over de kleur waarin u de kunststoffen kozijnen geleverd wilt krijgen, want eenmaal geplaatst is het lastig te veranderen. Wilt u toch uw deurkozijn schilderen, schakel dan een vakman in.

Diverse kleuren en designs

Kiest u voor kunststoffen kozijnen op maat? Dan gaat er een wereld aan mogelijkheden voor u open. Zo heeft u de keuze uit praktisch alle RAL kleuren, want het kunststof kozijn kan in elke kleur geleverd worden. Het materiaal is kleurvast, wat inhoudt dat u het niet hoeft te schilderen. Ook niet als het gaat om een buitenkozijn!

Naast de vele verschillende kleuren, is het ook mogelijk om het kozijn in een houtlook te bestellen. Op deze manier past het kozijn qua stijl perfect bij uw klassieke woning maar profiteert u tegelijkertijd van de voordelen van kunststof. Zeker een kozijn waarin de houtnerf gedrukt staat is niet van echt hout te onderscheiden.

prijzen kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen prijzen

Wilt u een vast raam laten plaatsen? De prijs voor een raam van 60×60 centimeter ligt ongeveer rond de €350,-. Deze prijs is inclusief montage en HR++ beglazing. Voor andere soorten kozijnen liggen de prijzen iets hoger. Een draai-/kiepraam laat u plaatsen vanaf €445,- en een valraam van 50×50 centimeter al vanaf €285,-.

Zoals u in de tabel hieronder kan zien zijn de montagekosten een groot onderdeel van de totaalprijs. Hoe complexer het kozijn, zoals bij een bewegend raam, des te hoger de kosten. Wilt u besparen op de montage van uw nieuwe raamkozijn? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.

Prijstabel: Wat kosten kunststof kozijnen?

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijn *Prijs glas * (HR++ glas)Prijs montage *Totaalkosten *
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-
*Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

Benieuwd naar de exacte prijzen en mogelijkheden?

Vraag gratis offertes aan en ontdek de scherpe prijzen van kunststof kozijnen.

Vast raam, draai-/kiepraam of valraam van kunststof?

Bij de keuze voor een raam- of deurkozijn heeft u verschillende opties. Een vast raam zit vast in het kozijn en kunt u niet openen. Voor voldoende ventilatie wordt een vast raam vaak gecombineerd met een ander raam. Een valraam opent naar binnen toe.

Bij een draai-/kiepraam heeft u de keuze om het raam volledig te openen of door deze ook naar binnen te laten vallen.

Welk glas in kozijnen van kunststof?

Raamkozijnen worden standaard geleverd met HR++ beglazing. Dit is kwalitatief isolatieglas en de prijs ligt gemiddeld €25,- tot €50,-, afhankelijk van de afmetingen. Natuurlijk is het mogelijk om er een andere soort beglazing naar wens in te plaatsen.

Toch is HR++ beglazing de beste keuze als u kijkt naar de prijs-kwaliteitsverhouding. Dit heeft namelijk een U-waarde van 1,2 tot 1,6 W/m²K terwijl HR glas een U-waarde van 1,6 tot 2 W/m²K heeft. Dubbel glas isoleert nog minder dan dat.

kunststof kozijnen plaatsen Winschoten

Kosten van montage kunststof kozijnen

De montagekosten van kunststoffen kozijnen bedragen meer dan de helft van de totaalprijs. Bij een kozijn van 60×60 centimeter betaalt u ongeveer €225,- aan montagekosten, terwijl de prijs van het raamkozijn zelf slechts €100,- is.

Waarom betaalt u zoveel montagekosten?

Het is belangrijk dat u uw nieuwe kunststoffen kozijnen op maat correct geplaatst worden. Op die manier bent u verzekerd van de best mogelijke isolatiewaarde en weet u zeker dat er geen lek ontstaat. Het plaatsen van kunststoffen kozijnen vereist veel kennis, ervaring én materialen. Bovendien neemt het vervangen van de raamkozijnen flink wat tijd in beslag. Besparen op de montagekosten? Vergelijk dan gratis offertes.

Onderhoudskosten kunststof kozijnen vs. andere materialen

Eén van de belangrijkste voordelen van kunststof is dat het materiaal enorm onderhoudsvriendelijk is. Het is kleurvast, u hoeft het dus niet te schilderen. Daarbij wordt het niet beïnvloed door zon of neerslag, waardoor het niet krom trekt. Het enige onderhoud dat u hoeft uit te voeren is een snelle, jaarlijkse schoonmaakbeurt.

Dit is, in tegenstelling tot het onderhoud van bijvoorbeeld hout, natuurlijk erg weinig. Op de lange termijn bent u veel minder onderhoudskosten kwijt. Een houten kozijn vraag over een periode van 30 jaar ongeveer €570,- aan onderhoudskosten. Kiest u voor kunststof dan liggen de totale onderhoudskosten slechts rond de €95,-.

Wat is duurzamer: houten of kunststof kozijnen?

Bekijk de video en ontdek welk materiaal duurzamer is.

Overzicht onderhoudskosten kozijnen

Materiaal kozijnenOnderhoudskosten **
Hout€570,-
Kunststof€120,-
Aluminium€95,-
* dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw en montage.
** betreft de gemiddelde onderhoudskosten gedurende een periode van 30 jaar.

Goedkope én kwalitatieve kunststof kozijnen in Winschoten!

Vind snel en gemakkelijk de kozijnenspecialist met de beste prijs en bespaar tot 40%!

Wanneer bestaande kozijnen vervangen?

Veel mensen weten vaak niet goed wanneer het moment is om hun raamkozijnen in Winschoten te vervangen. Vaak kunt u nagaan hoe lang kozijnen in een woning zitten door te kijken naar het glas dat in het venster zit. Bij isolatieglas kunt u goed aflezen wanneer dit geplaatst is. Dit staat meestal op de aluminium tussenstrip gedrukt.

Naast de behaalde levensduur, is het ook mogelijk om de kozijnen al eerder te vervangen. Bijvoorbeeld wanneer u de isolatiewaarde wilt verhogen of de uitstraling van uw woning wilt verbeteren.

kunststof kozijnen montage Winschoten

Kunststof kozijnen plaatsen in Winschoten

Het plaatsen van een nieuw raamkozijn is een ingrijpende klus. Schakelt u een kozijnenspecialist in, dan is dit doorgaans in één dag gedaan. Laat u alle kozijnen in huis vervangen, houd er dan rekening mee dat het plaatsing extra tijd in beslag neemt. Doorgaans bestaat het plaatsen uit drie verschillende fases: de voorbereiding, het plaatsen van de kozijnen en de afwerking. Besparen op de montagekosten? Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes.

De voorbereidingen

Er zal in eerste instantie worden gezorgd dat u niet onnodig in de rotzooi komt te zitten. Het werkgebied wordt afgeplakt met bouwfolie, zodat stof en ander puin niet in uw huis terecht komt.

Daarna is het van belang of u een oud kozijn laat vervangen, of dat het alleen om het plaatsen van een nieuw kozijn gaat. In het eerste geval wordt het oude kozijn vervangen, door eerst het glaswerk eruit te halen. Daarna worden de oude raamkozijnen verwijderd en afgevoerd. Het metselwerk om het venster wordt gecontroleerd op loszittende stenen, voordat het nieuwe kozijn wordt geplaatst.

Montage kunststof kozijnen

Als het oude kozijn eenmaal verwijderd is, volgt de montage van het kunststoffen kozijn. Dit wordt gedaan terwijl het kozijn leeg is, de beglazing plaatst hij pas later.De vakman plaatst daarna het kozijn in de muur en schroeft het vast. Dit klinkt simpel, maar het is belangrijk dat het kozijn volledig waterpas is.

Met behulp van een opvulmiddel, vult de kozijnenspecialist de binnenzijde op. Als dit voldoende is uitgehard plaatst hij de glasplaat weer terug in het raamkozijn. Hierbij maakt hij gebruik van minimaal twee vulplaatjes. De glasplaat rust op deze vulplaatjes, dus het is belangrijk dat er voldoende draagkracht is. De laatste stap in de montage is het aanbrengen van de bewegende delen.

De afwerking

Nu het kozijn is geplaatst, volgt de afwerking. De eerste stap is het afstellen van de bewegende delen. Als deze goed openen en sluiten volgt het dichtkitten van de randen. Zo maakt de kozijnenspecialist het raamkozijn volledig lucht- en waterdicht.

Natuurlijk laat de kozijnenspecialist uw kozijn netjes achter. Hij maakt het materiaal goed schoon en zorgt dat er geen stof of zand meer op het raamkozijn aanwezig is. Zowel de binnen- als buitenkant wordt gereinigd en het puin voert hij, indien gewenst, voor u af. Zo hoeft u zelf niets meer schoon te maken.

kunststof deuren Winschoten

Kunststof deuren Winschoten

Natuurlijk profiteert u bij een kunststof deur op maat van dezelfde voordelen. Zeker bij buitendeuren! Bij buitendeuren is inbraakbeveiliging enorm belangrijk, u wilt immers niet dat het inbrekers weinig moeite kost om de deur te ontzetten.

Met een kunststof deur maakt u het de ongewenste personen erg lastig. Dit type deur is namelijk erg moeilijk om kapot te maken. Daarnaast bieden kunststoffen deuren een uitstekende isolatiewaarde en heeft u volop de keuze uit verschillende kleuren en materialen. Veel mensen kiezen voor dezelfde kleur als op hun kozijnen, om zo eenheid te creëren. Tot slot zijn veel kunststof voordeuren samengesteld van brandwerende materialen, wat de veiligheid vergroot. Benieuwd naar de exacte prijzen van kunststof deuren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan.

Voordelen van kunststof deuren

Kunststof is een enorm veelgebruikt materiaal en het is dus niet gek dat het in de bouw steeds meer gebruikt wordt. Steeds vaker kiezen woningeigenaars ervoor om hun houten voordeur te verruilen voor kunststof. Belangrijke voordelen zijn de grote kleurkeuze en het feit dat kunststof zo enorm onderhoudsvriendelijk is.

Navigeer hieronder naar:
Nauwelijks onderhoud | Vele kleuren mogelijk

Nauwelijks onderhoud

Net als bij de kozijnen is er bij deuren ook nauwelijks onderhoud nodig en kunnen deze schoongehouden worden door jaarlijks te reinigen met een natte doek. In het verleden waren er nog wel eens klachten over het ‘verkleuren’ van kunststoffen deuren en raamkozijnen, maar dankzij een beschermlaag is hier tegenwoordig geen sprake meer van.

Vele kleuren mogelijk

Een andere positieve verandering ten opzichte van 20 jaar geleden is dat de kunststoffen deuren nu in een ruim scala aan kleuren verkrijgbaar is. De klassieke groene kleur is voor achterdeuren, tuindeuren en schuifpuien in Winschoten nog steeds erg populair. De voordeur varieert het meest van kleur, dit omdat mensen hier een persoonlijke ‘touch’ aan de voorgevel van hun huis kunnen geven.

Kunststof deuren prijzen

Overweegt u ook uw houten buitendeuren te vervangen door kunststof? Hieronder vindt u een indicatie van de prijzen. Stel dat u een standaard deur, van 190 x 70 centimeter wilt plaatsen. De materiaalkosten liggen dan rond de €800,- tot €900,-. Voor een schuifpui van 200 x 100 centimeter bedragen de materiaalkosten ongeveer €800,- tot €1.000,-.

Houd er rekening mee dat hier nog montagekosten bovenop komen. Deze verschillen echter per kozijnenspecialist. Bent u benieuwd naar de totaalprijs? Twijfel dan niet om gratis offertes aan te vragen. Vergelijk de verschillende bedrijven en kies voor de specialist uit Winschoten met het beste aanbod!

Prijstabel: Wat kosten kunststof deuren?

Soort deurAfmetingen (in cm)Prijzen (excl. plaatsen) *
Standaard deur190 x 70€800,- tot €900,-
Schuifpui200 x 100€800,- tot €1.000,-
*Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

Besparen op uw nieuwe kunststof deuren? Vergelijk offertes!

Kies de specialist met het beste aanbod en bespaar tot wel 40%.

kunststof kozijnen schoonmaken

Hoe kunststof kozijnen schoonmaken?

Kunststof is een enorm onderhoudsvriendelijk materiaal. U hoeft het slechts eens per jaar te reinigen. Het schoonmaken is relatief simpel. Gebruik een zachte doek en een mild sopje. Schuursponsjes en chemische middelen kunnen onherstelbare schade veroorzaken. Doorloop de onderstaande stappen voor het schoonmaken van uw raamkozijnen.

 • Gebruik een mild sopje en een zachte doek om het materiaal af te nemen. Chemische middelen kunnen het materiaal flink beschadigen!
 • U kunt een laagje wax aanbrengen. Hierdoor hecht vuil minder aan het oppervlak, en blijft het langer schoon.
 • Reinig het hang- en sluitwerk. Door dit één tot twee keer per jaar in vetten met teflonspray voorkomt u dat het raam gaat piepen.

Kunststof kozijnen repareren

Kunststof raamkozijnen zijn van topkwaliteit, maar toch kan het gebeuren dat er beschadigingen ontstaan. Misschien door een inbraakpoging, of doordat er iemand met een handtas bij langs is gelopen. Een aantal veel voorkomende beschadigingen zijn scheurtjes, krasjes of deukjes, loszittende folie en problemen met het hang- en sluitwerk.

Kun je kunststof kozijnen repareren? Ja!

Kleine beschadigingen aan het oppervlak kunt u laten repareren met behulp van kunsthars. Bij dieperliggende beschadigingen aan het folie kan de vakman de folie vervangen. Zo behoudt het de sprekende kleur. Uiteraard zijn problemen met het hang- en sluitwerk te repareren met behulp van het juiste gereedschap.

Keurmerken voor kunststof deur- en raamkozijnen

Bij het vervangen van kunststof raamkozijnen zijn er een aantal keurmerken die u kunnen helpen bij uw keuze.

 • Het Veilig wonen-keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat de kunststof ramen en deuren, inbraakveilig zijn. Dit keurmerk wordt door de politie verstrekt. Meer hierover leest u op politiekeurmerk.nl
 • Het VKG-keurmerk. Dit keurmerk wordt door de vereniging van kunststof gevel elementen industrie gegeven en stelt bepaalde eisen aan garantie en kwaliteit. Heeft een kozijn dit keurmerk, dan voldoet het aan de VKG eisen en weet u zeker dat u een goed kozijn koopt. Lees meer over het VKG-keurmerk op vkgkeurmerk.nl.
 • KOMO is een keurmerk vanuit de overheid en controleert of er aan alle regelgeving voldaan is. Zo wordt er door een extern bedrijf bekeken of het plaatsen van een raamkozijn bouwkundig goed is gegaan. Lees meer hierover op komo.nl

Is er een vergunning nodig voor het plaatsen van kunststof kozijnen?

In veel gevallen bent u niet verplicht een vergunning aan te vragen voor het plaatsen van kunststof kozijnen. Bijvoorbeeld wanneer u de raamkozijnen aan de zijkant of achterkant van het pand vervangt, die niet vanaf de straat zichtbaar zijn. Wanneer heeft u wel een vergunning nodig:

 • als u in een monumentaal pand woont;
 • wanneer u kozijnen laat plaatsen die het straatbeeld volledig veranderen;
 • als u woont in een gebied dat Rijksbeschermd is.

Natuurlijk zijn de bovenstaande punten slechts een indicatie. Ook betekent de vergunningplicht niet dat u geen kunststoffen kozijnen mag plaatsen, maar u heeft wel toestemming nodig. Via omgevingsloket.nl controleert u gemakkelijk of u in uw situatie ook een vergunning moet aanvragen.

Kunststof kozijnen merken

Niet elke kozijnspecialist in Winschoten levert hetzelfde soort raam- en deurkozijnen. Vaak zijn er contracten met grote kozijnleveranciers en worden er 1 of meerdere merken vertegenwoordigd door een bedrijf. Het verschil in kwaliteit tussen de grote merken zoals Profine, Deceuninck, Veka en Schüco is minimaal, maar het is voor u wel goed om te weten welke merken kwaliteit waarborgen. Benieuwd naar de prijzen? Vergelijk gratis offertes.

Navigeer hieronder naar:
Knipping | Profine: K-VISION | Belisol | Deceuninck | Schüco | Veka

Knipping

Knipping is een bedrijf opgericht in West-Friesland dat eerst haar kozijnen in Duitsland produceerde, maar sinds 2000 de productie weer naar Nederland heeft gebracht.

Zij produceren en verkopen kozijnen, tuin- en buitendeuren, dakkapellen, schuifpuien en aluminium-kunststof toepassingen voor in de nieuwbouw. Het innoverende bedrijf heeft al meerdere octrooien uitgebracht door de jaren heen. De Knipping dakkapel, Knipping Classic-kozijn en de uitvinding van het Passiefhuiskozijn met 0.78 Uw zijn toch wel de bekendste uitvindingen. Met de Inside Colour-Procédé wisten ze in 2017 de kozijnbranche weer een primeur te brengen, nu kunnen de binnenzijden van raam- en deurkozijnen afgeleverd worden in een gelakte variant.

Profine: K-VISION

Profine Nederland is een volledig dochterbedrijf van de Duitse International Profile Group. De K-VISION kozijnen en Egtiss deuren zijn speciaal voor de Nederlandse markt geproduceerd. Het bedrijf Profine heeft nog meer merken onder hun naam staan waaronder het bekende Kömmerling. Zij streven naar een volledig recyclebaar product. Dit bewerkstelligen zij door bijna alles te hergebruiken, restmateriaal wordt weggeven aan andere bedrijven.

De K-VISION kozijnprofielen zijn met 63mm de slankste kunststof kozijnen op de markt. In de productielijn van K-VISION zijn er de Cube, City, Trend, Classic en Passiefhuis 88 Plus kozijnen. Door de proCoverTec-innovatie kan het kozijn rondom (dus binnen en buiten) van kleur worden voorzien. Ook houtnerf behoort hier tot de opties.

Belisol

Belisol is een familiebedrijf dat zijn oorsprong kent in België en tegenwoordig showrooms in Nederland, België en Frankrijk heeft. Zij hebben 7 kunststof kozijnprofielen in het assortiment, te weten: de Futura Luna T-kader, Prestige Blokkader, Luna Blokkader, Luna met 58 T-Kader, Prestige met 70 T-Kader en de Tendance Pure 70 T-Kader. De T-Kader is een slank kozijnprofiel en de Blokkader is een blokkozijn met 20 jaar garantie.

De isolatiewaarden voor deze kozijnen variëren van 1,51Uw tot 0,75Uw. Door de kozijnsimulator op de website van Belisol kunt u verschillende kleuren en stijlen vergelijken en een realistisch beeld krijgen van hoe het kunststof kozijn er bij u in Winschoten uit komt te zien.

kunststof kozijnen merken

Deceuninck

Ook Deceuninck is een bedrijf met zijn roots in België. Zij geloven in duurzaamheid, innovatie en design en hebben een recyclingfabriek om oude kunststof kozijnen te recyclen. Naast kozijnprofielen produceren zij ook toepassingen zoals: deurkozijnen, terrasplanken, tuinafsluiting, gevelbekleding, dakrandoverstekken en voor het interieur.

Qua kunststof kozijnen hebben zij hun assortiment verdeeld in de basic, standaard en premium raamkozijnen. Daarnaast hebben zij nog 4 verschillende stijlen kunststoffen ramen met sierlijsten. Om u, in Winschoten, helemaal goed tot dienst te zijn voorzien zij u ook in een kleursimulator waarbij u een foto van uw woning kan uploaden om te kijken hoe het eruit gaat zien.

Schüco

Ook Schüco is al jarenlang een populair merk op het gebied van kunststoffen kozijnen. Bij Schüco bent u aan het goede adres voor een raam- of deurkozijn, een schuifpui of voordeur. Schüco streeft naar kwalitatieve materialen met een modern uiterlijk. Hierdoor zijn de producten geschikt voor elke woning en kan u met deze producten tot wel 80% op uw stookkosten besparen!

Bij Schüco is het bovendien mogelijk om de raamkozijnen volledig te automatiseren. Dit verhoogt het wooncomfort enorm! Met een afstandsbediening of met behulp van uw smartphone sluit u de ramen me slechts één druk op de knop.

Veka

Veka biedt een breed assortiment aan producten aan. Wilt u een nieuwe schuifpui, nieuwe raamkozijnen of zoekt u naar een veilig deurkozijn voor uw voordeur? Vraag uw kozijnspecialist dan eens naar de producten van Veka. Het merk biedt kwalitatieve producten tegen een scherpe prijs aan, waardoor de kosten beperkt blijven.

Een aantal populaire producten van het merk is de SOFTLINE 82. Deze is erg geschikt voor mensen met een beperkt budget. Wilt u iets minder basic, kies dan voor de ARTLINE 82. Deze lijn is iets hoger geprijsd maar heeft volgens veel mensen ook een beter uiterlijk.

Goedkope kunststof kozijnen vinden

Het vervangen van kozijnen een flinke investering, zeker als u alle raamkozijnen in één keer laat vervangen. Gelukkig zijn er verschillende manieren om te besparen op de aanschaf van een nieuw raam- of deurkozijn!

 • Tip 1. Vraag een subsidie aan. Op energiesubsidiewijzer.nl controleert u gemakkelijk of u recht hebt op een lokale subsidie.
 • Tip 2. Ga voor een kwantumkorting. Vraag eens rond of uw buren ook toe zijn aan nieuwe kozijnen. Door samen te werken blijven de kosten laag.
 • Tip 3. Vergelijk offertes. Door de prijzen van meerdere bedrijven te vergelijken, kiest u gemakkelijk het bedrijf met de beste aanbod. Zo bespaart u tot wel 40% op de kosten!

Tips: waar op letten bij kopen van kunststof kozijnen?

 • Voordat u kunststof ramen aanschaft in Winschoten, is het van groot belang, dat u zich eerst goed oriënteert. Online kunt u hierover tal van informatie verzamelen.
 • Zorg dat u goed op de hoogte bent van de prijzen voor kunststof kozijnen. Deze prijzen kunnen namelijk nogal sterk uiteenlopen.
 • Zorg dat u vooraf de referenties van het bedrijf heeft nagetrokken, zodat u weet of de klantvriendelijkheid en de garanties correct zijn.
 • Zorg dat alles schriftelijk bevestigd wordt en volgens de afspraak wordt uitgevoerd.

goedkope kunststof kozijnen Winschoten

Vrijblijvend offertes aanvragen

Bent u intussen helemaal overtuigd van de vele voordelen van kunststof? Laat u dan persoonlijk informeren en adviseren door één van de bedrijven uit Winschoten. Of het nu gaat om een schuifpui op maat of kleine goedkope raamkozijnen: met de hulp van een kozijnenspecialist bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit.

Vraag via het offerteformulier snel gemakkelijk tot wel 6 offertes aan van bedrijven bij u in de buurt. Vergelijk de tarieven en kies zo voor goedkope kunststof kozijnen van het bedrijf met het beste aanbod. Op deze manier bespaart u al snel tot wel 40% op de kosten, dus twijfel niet langer en ga vandaag nog op zoek naar een kozijnspecialist!

Gratis en vrijblijvend offertes vergelijken?

Makkelijk verdiend!

Ik zat al een tijd lang te twijfelen tussen houten en kunststof kozijnen. Toch gekozen voor kunststof omdat de isolatiewaarden beter zijn. Deze handige website in Google gevonden en tussen de 3 ontvangen offertes zat wel twee honderd euro verschil. Gekozen voor het bedrijf met de beste prijs, erg blij mee!

Kunststof raamkozijn
Henk Meijer
Zuidhorn

Netjes uitgevoerd, goede prijs

Mijn vrouw en ik hebben een nieuw huis gekocht en waren erg benieuwd wat het zou kosten om de oude kozijnen te vervangen. Via de service op deze website offertes aangevraagd van diverse bedrijven uit de regio. Snel ontvangen en uiteindelijk een geschikt bedrijf gevonden die de kozijnen netjes geplaatst heeft voor een mooie prijs!

Kunststof deurkozijn
Bart Schopper
Aduard

Perfect voor mijn jaren 30 huis

Nadat ik in mijn vorige huis veel ellende heb gehad met de houten kozijnen (houtrot door slecht onderhoud) besloten om in mijn nieuwe woning voor kunststof te kiezen. Ik heb eerst online advies ingewonnen over de raam- en deurkozijnen met een houtlook finish. Via deze website offertes aangevraagd en enorm bespaard op de kosten. Als ik dit eerder had geweten had ik direct alle oude kozijnen uit mijn oude huis eruit gehaald.

Kunstof kozijnen kopen
Maaike Slagter
Hoogkerk

Plaatsen in de gemeente Oldambt

Winschoten, Bad Nieuweschans, Beerta, Blauwestad, Drieborg, Finsterwolde, Heiligerlee, Midwolda, Nieuw Beerta, Nieuw Scheemda, Nieuwolda, Oostwold, Scheemda, 't Waar en Westerlee

Onze laatste aanvragen uit Groningen

Wij hebben het afgelopen jaar vele mensen geholpen met een goedkope(re) prijs voor hun opdracht. In de laatste offerteaanvragen wou men een prijsindicatie hebben voor:
 • Kunststof kozijnen voor een dakkapel – Groningen
 • Kunststoffen tuindeuren achterkant woning – Veendam
 • Kunststof voordeur plaatsen – Hoogezand
 • Raamkozijnen van Weru – Stadskanaal
 • Bijwerken kapot pvc raamkozijn – Winschoten
 • Plaatsen kunststof schuifraam – Delfzijl
 • Wegens houtrot schuifpui vervangen – Haren
 • Kunststof valraam plaatsen in schuur – Appingedam
 • Kunststof ramen achterzijde pand – Leek
 • Opnieuw lakken raamkozijnen
 • PVC boeidelen en raam plaatsen
 • Kunststoffen raam- en deurkozijnen