kunststof kozijnen Amsterdam

Kunststof kozijnen in Amsterdam zijn een goede aanvulling aan uw woning. U profiteert van een uitstekende isolatie, een lange levensduur en weinig onderhoud. Bovendien zijn kunststof kozijnen goedkoop, waardoor het voor ieder budget geschikt is. Op zoek naar een kozijnenspecialist?

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Na uw aanvraag ontvangt u zo snel mogelijk de prijsopgaven van meerdere kozijnenspecialisten in uw regio. Vergelijk de prijzen en kies de vakman die u het beste aanbod doet!

Op deze pagina leest u waarom kunststof kozijnen plaatsen een goed idee is! U vindt meer informatie over de vele voordelen en leest hoeveel kunststof kozijnen kosten. Natuurlijk vindt u hier ook bespaartips en leest u waar u op moet letten bij het vinden van een kozijnenspecialist.

Waarom kunststof kozijnen?

Er zijn tal van redenen waarom het plaatsen van kunststof kozijnen een goed idee is. Eén van de belangrijkste redenen: het isoleert uitstekend. Wilt u de energierekening verlagen, dan is een kunststof raamkozijn echt een goed idee.

Maar er is nog meer!

Want daarnaast is het materiaal brandwerend en inbraakveilig. Ook hoeft u nauwelijks onderhoud uit te voeren, omdat kunststof niet wordt aangetast door kou en regen.

Dit zijn een aantal van de grootste voordelen kozijnen van kunststof:

 • Een kunststof kozijn is duurzaam.
 • Het raamkozijn heeft weinig onderhoud nodig.
 • Kunststof biedt een uitstekende isolatiewaarde.
 • Kunststof kozijnen zijn inbraakveilig.
 • U hebt de keuze uit verschillende kleuren en designs.

Bent u benieuwd wat het monteren van een kunststof kozijn kost? Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Duurzaam en weinig onderhoud

Er wordt nog te vaak gedacht dat kunststof niet duurzaam is. Maar wist u dat een kunststof kozijn in Amsterdam tot wel 50 jaar meegaat? Dat betekent dat de keuze voor kunststof toch enorm duurzaam is. U hoeft namelijk niet snel weer nieuwe kozijnen te plaatsen.

Bovendien is kunststof goed te recyclen. U hoeft de kozijnen nauwelijks te onderhouden om deze levensduur te behalen. Het enige onderhoud dat een kunststof kozijn nodig heeft is een jaarlijkse reinigingsbeurt.

Uitstekende isolatiewaarde

Kunststof is één van de beste opties als het aankomt op isolatie. Volgens het bouwbesluit moeten raamkozijnen voldoen aan een minimale U-waarde van 4,2 W/m²K. Hoe lager deze waarde, des te beter de isolatie.

Kunststof kozijnen in Amsterdam hebben een U-waarde van 1-2 W/m²K!

Dat is beter dan de isolatiewaarde van hout, dat ligt rond de 2,4 W/m²K. Hoe het kan dat kunststof kozijnen zo goed isoleren? De raamkozijnen bestaan uit verschillende kamers, gevuld met stilstaande lucht. Dit is de belangrijkste reden dat het raamkozijn zo goed isoleert.

Inbraakveilig

Kiest u voor kunststof, dan profiteert u ook van een hoge mate van inbraakveiligheid. Het materiaal is allereerst enorm sterk. Daarnaast wordt het tijdens de montage op verschillende plekken verankerd in de gevel. Hierdoor is het heel moeilijk om een kunststof kozijn open te breken.

U kunt een kunststof kozijn nog veiliger maken, door te kiezen voor veilig hang- en sluitwerk. Let op of het hang- en sluitwerk voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen!

Allerlei kleuren en designs mogelijk

Een kunststof kozijn in Amsterdam kunt u plaatsen in tal van verschillende kleuren en designs. Zo is het heel gemakkelijk om iets te kiezen wat past bij de stijl van uw huis!

De kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar in praktisch elke RAL-kleur. Ze zijn kleurvast, dus u hoeft de kozijnen niet na 5 jaar al te schilderen. Een andere optie is kunststof kozijnen in houtlook. Dit voelt en ziet eruit als echt hout. Hiermee realiseert u dus een hele authentieke en warme uitstraling.

Gratis en vrijblijvend offertes vergelijken?

kosten kunststof kozijnen

Wat kosten kunststof kozijnen?

De kunststof kozijnen prijzen voor een vast raam van 60x60 centimeter starten vanaf €350,-, inclusief beglazing en montage. Een draai-/kiepraam van 60x60 centimeter laat u plaatsen vanaf €445,-. Voor een valraam van 50x40 centimeter starten de kunststof kozijnen prijzen rond de €285,-.

De kunststof kozijnen prijs is onder meer afhankelijk van het soort beglazing en de montage. De montage van een raam van 60x60 centimeter kost ongeveer €225,- en de beglazing kost gemiddeld €100,- tot €200,-. Hierbij gaat het om standaard HR++ beglazing. Kiest u voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de kosten uiteindelijk hoger of lager.

Kunststof kozijnen: prijzen

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijn *Prijs glas * (HR++ glas)Prijs montage *Totaalkosten *
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-
*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen incl. btw. Vul het offerteformulier in voor gratis offertes.

Besparen op de kosten van kunststof kozijnen in Amsterdam?

Vind eenvoudig de kozijnenspecialist met het beste aanbod en bespaar zo tot wel 40% op de kosten!

Deze keuzes beïnvloeden de kunststof kozijnen kosten

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Uw keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen prijs! Welk type kozijn wilt u bijvoorbeeld? Een vast raam is door het eenvoudige mechanisme een stuk voordeliger dan een draai-/kiepraam. Het soort kunststof en de beglazing heeft uiteraard ook een invloed op de prijs.

Wat beïnvloedt de kunststof kozijnen prijs? Hieronder leggen we uit welke factoren de prijzen van kunststof kozijnen beïnvloeden.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die u kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten
Laat u nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Dan profiteert u van een verlaagd btw-tarief. U betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Daarnaast heeft u mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Wel moet u hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

kunststof kozijnen plaatsen Amsterdam

Kunststof kozijnen plaatsen Amsterdam

Kunststof kozijnen plaatsen? Schakel dan een vakman in! Alleen dan bent u verzekerd van het beste resultaat en weet u zeker dat er geen beschadigingen ontstaan aan het nieuwe kozijn of aan de gevel. Bovendien krijgt u van een vakman vaak garantie op het afgeleverde werk en de producten. Deze garantie vervalt vaak als u zelf de kunststof kozijnen gaat plaatsen.

Hieronder leest u precies hoe de montage van een nieuw kunststof kozijn in Amsterdam in z’n werk gaat. Wilt u ook een vakman inschakelen? Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Inmeten

Voordat de nieuwe kunststof kozijnen in Amsterdam geplaatst worden, moet u de juiste afmetingen doorgeven. De eerste stap is het inmeten van de kozijnen. Dit mag u zelf doen, maar voor extra zekerheid is het slim om een vakman in te schakelen. Dan weet u zeker dat het kozijn precies op maat geleverd wordt.

Kunststof kozijnen inmeten: hoe doe ik dat?

U meet het kozijn vanaf de buitenkant. Voor breedte neemt u de afstand tussen beide muren. Trek hier 1 centimeter vanaf, zodat er nog ruimte is om het kozijn in de gevel te plaatsen. Voor de hoogte doet u hetzelfde: meet vanaf de rand van de muur tot aan de dorpel.

Kozijnen monteren

Als de kozijnen zijn geleverd meet de kozijnenspecialist uit Amsterdam eerst na of de afmetingen kloppen. Daarna verwijdert hij het oude kozijn en maakt hij de binnenkant van de muur goed schoon.

Hij tilt daarna het nieuwe kozijn (nog zonder de beglazing) in de gevel. Hij zet deze waterpas en checkt of de ruimte tussen de rand van de gevel en de voorkant van het kozijn overal gelijk is. Elke 40 centimeter plaatst hij schroeven in het kozijn. Dit hoeft alleen aan de staanders van het kozijn. Met pur of kit vult hij de randen tussen het kozijn en de muur op, zodat deze helemaal wind- en waterdicht is.

montage kunststof kozijn

Glas plaatsen

Als het kozijn is bevestigd, plaatst de vakman het glas en eventuele ventilatieroosters. Het glas wordt meestal met twee personen geplaatst. De eerste vakman tilt het glas in het kozijn, en plaatst het op minimaal twee gasblokjes. Deze zorgen ervoor dat er niet te veel spanning op de glasplaat komt te staan, zodat er geen scheuren ontstaan.

Terwijl de eerste vakman de glasplaat op z’n plek houdt, plaatst de andere vakman de glaslatten terug. Ze kitten dit volledig af, en het kozijn is weer helemaal dicht.

Afstellen

Tot slot volgt alleen nog het afstellen van uw kunststof kozijn in Amsterdam. Dit zorgt ervoor dat alle bewegende delen soepel openen en sluiten. Door pvc-ramen goed af te stellen voorkomt u slijtage en zorgt u dus voor een optimale levensduur. Het kan voorkomen dat u de kunststof kozijnen door intensief gebruik na een aantal jaar opnieuw moet afstellen.

Hoe stelt een vakman het kozijn af?

Kunststof kozijnen afstellen doet u met het raam open, zodat het mechanisme zichtbaar is. Aan de bovenkant en aan de onderkant zitten scharnieren. Door hieraan te draaien stelt de vakman het kozijn juist af.

Kozijnenspecialist uit Amsterdam inschakelen?

Vind snel de vakman met het beste aanbod en bespaar zo tot 40% op uw kunststof kozijnen!

kunststof kozijn Amsterdam

Kunststof kozijn Amsterdam: welke mogelijkheden zijn er?

Wilt u nieuwe kunststof kozijnen plaatsen? Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden. Zo kiest u dus gemakkelijk voor een kozijn dat past bij de stijl van uw woning! U heeft natuurlijk de keuze uit verschillende RAL-kleuren, maar ook qua design is er veel mogelijk. Kiest u voor één groot raam of wilt u liever verschillende stijlen of regels op het glas plaatsen?

Hieronder leest u meer over de vele mogelijkheden en waar u uit kunt kiezen. Benieuwd naar de prijzen van uw nieuwe kunststof kozijnen? Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Welk type kunststof raamkozijn?

De eerste keuze die u moet maken is de keuze voor het soort raamkozijn. Er zijn heel veel verschillende raamkozijnen:

 • Vaste ramen: vaste raamkozijnen kunnen niet geopend worden. Door het simpele mechanisme zijn vaste ramen de goedkoopste optie. Wel is het slim om een vast raam te combineren met een ventilatierooster voor voldoende ventilatie in huis.
 • Valramen: een valraam valt naar binnen open. Zo komt er voldoende frisse lucht binnen, maar bestaat er geen risico dat er iemand uit het raam valt. Dit is een hele geschikte optie voor op de eerste verdieping.
 • Draai-/kiepramen: deze ramen zijn op twee verschillende manieren te openen, zowel draaiend als vallend. Zo is het ook mogelijk om het raam helemaal te openen om zo in korte tijd heel veel frisse lucht in huis te laten.

Kunststof kozijnen houtlook: natuurlijke en stijlvolle uitstraling

Er is heel veel keus en kleur en design. Wilt u graag de natuurlijke uitstraling van hout nabootsen? Kies dan voor kunststof kozijnen in houtlook. Hierbij zijn de houtnerven van echt hout nagebootst.

Kwalitatieve kunststof kozijnen met houtlook zijn tegenwoordig nauwelijks nog van echt hout te onderscheiden. Dit is dus een hele goede optie als u in een klassieke woning woont waarbij u de moderne uitstraling van kunststof niet vindt passen.

Video: kiezen tussen houten of kunststof kozijnen?

Twijfelt u over houten of kunststof kozijnen? In deze video wordt meer verteld over de duurzaamheid van de twee materialen.

Kunststof kozijnen met dubbel glas

Daarnaast moet u ook nadenken over de glassoort die u kiest. Standaard worden kunststof kozijnen in Amsterdam geleverd met HR++ glas. Dit is isolatieglas met een uitstekende isolatiewaarde: 1,2 W/m²K. De prijs per m² ligt rond de €80,-. Wilt u isolatieglas plaatsen vanwege de subsidie of het verlaagde btw, dan moet u minimaal investeren in HR++ beglazing.

Kiest u voor HR+++ glas dan lopen de prijzen verder op: rond de €120,- per m². Dit heeft een betere isolatiewaarde, rond de 0,9 W/m²K. Wilt u meer weten over de verschillende soorten isolatieglas en wat u hiermee bespaart op de energiekosten? Lees dan verder op milieucentraal.nl.

Kosten isolatieglas

Type glasIsolatiewaardePrijs per m²*
Dubbel glas2,8 W/m²K€65,-
HR-glas1,9 W/m²K€70,-
HR+-glas1,6 W/m²K€75,-
HR++-glas1,2 W/m²K€80,-
HR+++-glas0,9 W/m²K€120,-
*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vul het offerteformulier in voor gratis offertes.

Wanneer kunststof kozijnen vervangen?

Gemiddeld genomen hoeft u kunststof kozijnen pas te vervangen na 50 jaar. Kunststof kozijnen hoeft u dus niet snel te vervangen! Wanneer is vervangen wel noodzakelijk?

 • Na een (poging tot) inbraak: meestal laat dit flinke beschadigingen achter aan het kozijn. Om de veiligheid te waarborgen is het belangrijk om het kunststof kozijn volledig te vervangen. Een reparatie is in dat geval vaak niet meer voldoende.
 • Voor het verbeteren van de isolatie. De isolatiewaarde van kunststof is enorm veel hoger dan de isolatiewaarde van kunststof van 20 jaar geleden. Het kan dus zijn dat uw kunststof kozijn nog niet de optimale levensduur heeft bereikt, maar dat u al wel kunt besparen door het kozijn te vervangen.

Bespaar op uw energierekening met nieuwe kunststof kozijnen in Amsterdam!

Vergelijk gratis offertes en vind eenvoudig en snel een vakman bij u in de buurt!

kunststof deuren Amsterdam

Kunststof deuren

Naast kunststof raamkozijnen, is het ook een optie om kunststof deuren te plaatsen. Er zijn verschillende soorten kunststof deuren. Natuurlijk is het een optie de voor- of achterdeur te vervangen met een kunststof deur. De deuren zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende stijlen: met beglazing of zonder, in een moderne stijl of juist meer de klassieke uitstraling: u vindt zeker een kunststof deur die past bij de stijl van uw woning.

Naast standaard buitendeuren, is het ook mogelijk een kunststof schuifpui of kunststoffen openslaande deuren te plaatsen. Door de grote raampartijen geniet u het hele jaar door optimaal van uw tuin.

Overweegt u kunststof deuren te plaatsen? Kies dan ook voor kunststof kozijnen voor uw deur. De kunststof kozijnen isoleren de buitendeur nog beter en zijn inbraakwerend. Hiermee is het een hele veilige keuze. Natuurlijk zijn kunststof deurkozijnen ook verkrijgbaar in dezelfde kleuren en stijlen als de deuren zelf.

Wat kosten kunststof deuren?

Een standaard kunststoffen deur van 190 bij 70 centimeter kost ongeveer €800,- tot €900,-. Dit is nog exclusief de montage: houd er rekening mee dat de prijs nog oploopt. Ook gaat het hier om een simpele deur. Wilt u een deur met beglazing of een deur in een bepaalde stijl? Ook dan loopt de prijs verder op.

Een kunststof schuifpui plaatsen?

De prijzen voor een schuifpui van 200 bij 100 centimeter liggen rond de €800,- tot €1.000,-. Een bredere schuifpui zorgt voor extra lichtinval in huis en maakt van uw tuin het verlengde van uw woning.

Kunststof deur: prijzen

Type deurAfmetingenPrijzen (excl. plaatsen) *
Standaard deur190 x 70 cm€800,- tot €900,-
Schuifpui200 x 100 cm€800,- tot €1.000,-
*Let op: dit zijn richtprijzen incl. btw, maar exclusief de montagekosten. Vraag gratis offertes aan voor exacte prijzen.

Kunststof kozijnen: merken

Wist u dat er veel goede merken met kunststof kozijnen zijn? Ieder merk heeft voor- en nadelen. Sommige merken staan bekend om goedkope kozijnen, terwijl andere merken juist veel gekozen worden vanwege de uitstekende kwaliteit. Weet u niet welk merk de beste keuze is? Met de hulp van een vakman weet u zeker dat u het juiste merk kiest.

U heeft onder meer de keuze uit deze merken:

 • Belisol: dit merk levert naast kunststof kozijnen ook deuren en schuifpuien. U bent verzekerd van een hoge kwaliteit en een garantie van maar liefst 20 jaar.
 • Knipping: dit merk staat bekend om het gebruik van een hoogwaardige en duurzame kunststof. Naast kozijnen kunt u bij Knipping ook terecht voor deuren, dakkapellen of serres.
 • Weru: dit merk biedt pvc-kozijnen voor scherpe prijzen. Weru kozijnen staan bekend om hun klassieke uitstraling.
 • Finstral: dit merk is al jarenlang één van de grootste partijen in Europa. Het merk staat bekend om haar handgemaakte kozijnen van uitstekende kwaliteit.
 • Veka: bij Veka bent u verzekerd van kozijnen met een mooi design en een hele goede isolatie. Vooral Artiline en Topline kozijnen zijn populair.

kozijnenspecialist Amsterdam

Waarop letten bij inschakelen kozijnenspecialist Amsterdam

Bent u op zoek naar een kozijnenspecialist in Amsterdam? Het vinden van een goede kozijnspecialist is niet moeilijk, maar het is wel belangrijk dat u weet waar u op moet letten.

Ten eerste: het is altijd slim om te kiezen voor een kozijnenspecialist in uw eigen regio. Op die manier weet u zeker dat de voorrijkosten zo laag mogelijk zijn. Veel kozijnenspecialisten brengen binnen een bepaald aantal kilometers zelfs helemaal geen voorrijkosten in rekening!

Ten tweede: kijk niet alleen naar de prijs van de kozijnenspecialisten, maar ook naar garantie, het gebruikte materiaal en eventuele keurmerken. Als een kozijnenspecialist beschikt over één of zelfs meerdere keurmerken geeft dit de garantie dat ze werken met kwalitatieve materialen, voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften en dat ze getoetst worden op kwaliteit.

Vind hier meer informatie over:
Politiekeurmerk Veilig Wonen
VMRG-keurmerk
KOMO-keurmerk

Onze laatste aanvragen uit Noord-Holland

Wij hebben het afgelopen jaar vele mensen geholpen met een goedkope(re) prijs voor hun opdracht. In de laatste offerteaanvragen wou men een prijsindicatie hebben voor:
 • Kunststof kozijnen voor een dakkapel – Amsterdam
 • Kunststoffen tuindeuren achterkant woning – Haarlem
 • Kunststof voordeur plaatsen – Alkmaar
 • Raamkozijnen van Weru – Hilversum
 • Bijwerken kapot pvc raamkozijn – Amstelveen
 • Plaatsen kunststof schuifraam – Purmerend
 • Wegens houtrot schuifpui vervangen – Zaandam
 • Kunststof valraam plaatsen in schuur – Hoofddorp
 • Kunststof ramen achterzijde pand – Den Helder
 • Opnieuw lakken raamkozijnen – Hoorn
 • PVC boeidelen en raam plaatsen – Huizen
 • Kunststoffen raam- en deurkozijnen – Heemskerk

Tips voor goedkoop kunststof kozijn

Een goedkoop kunststof kozijn vinden? De prijzen van kunststof kozijnen zijn heel voordelig, zeker vergeleken met materialen als staal of aluminium. Daarnaast zijn er nog verschillende manieren om zoveel mogelijk op de kosten te besparen.

Zo koopt u goedkope kunststof kozijnen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Amsterdam in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaart u tot wel 40% op de kostprijs.

Subsidie voor kunststof kozijn?

Is er een subsidie voor kunststof kozijnen? Op dit moment is er geen landelijke subsidie. U kunt daarentegen wel een subsidie krijgen voor het plaatsen van isolatieglas. Een voorwaarde hiervoor is dat u daarnaast nog investeert in minimaal één andere energiebesparende maatregel. Meer hierover leest u op rvo.nl.

Daarnaast is het mogelijk dat er in uw gemeente of provincie een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vervangen van kozijnen of beglazing. Of dit in uw woonplaats ook het geval is controleert u eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Vergunning nodig voor kunststof raamkozijnen?

In veel gevallen hebt u voor het vervangen van kozijnen geen vergunning nodig. Zitten de kozijnen aan de achterzijde of zijkant van uw gevel en grenst dit niet aan een openbare weg? In dat geval mag u de kozijnen vervangen zonder vergunning.

Ook aan de voorzijde heeft u vaak geen vergunning nodig. Het is zelfs zonder vergunning toegestaan om het materiaal van uw kozijnen te veranderen, zolang de uitstraling van het raamkozijn maar hetzelfde blijft. Wilt u wel grote veranderingen maken aan de uitstraling? Dan heeft u waarschijnlijk wel een vergunning nodig. Op omgevingsloket.nl doet u snel een vergunningscheck en vraagt u gemakkelijk online een vergunning aan.

kunststof kozijnen laten plaatsen

Kunststof kozijnen laten plaatsen in Amsterdam? Vergelijk gratis offertes!

Vindt u het tijd om uw kozijnen te vervangen? Kies voor kunststof raamkozijnen en profiteer van een uitstekende isolatie, een hoge inbraakveiligheid en een prachtige uitstraling. Op zoek naar een vakman?

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Vergelijk de prijzen van verschillende kozijnenspecialisten en kies zelf de vakman met het beste aanbod. Zo bent u verzekerd van een eerlijke prijs en bespaart u tot wel 40% op de totaalprijs. Deze offerteaanvraag is gratis en helemaal vrijblijvend: u zit dus nergens aan vast!

Nauwelijks onderhoud, dat past ons wel!

We wonen nu al meerdere jaren in onze woning en vonden het tijd om te investeren in degelijke kozijnen. Veel informatie vergaard over verschillende kozijnsoorten en kunststof springt er qua isolatiewaarden, levensduur en onderhoud echt bovenuit. Via deze site offertes vergeleken en een bedrijf gevonden uit de buurt met een mooie prijs!

Kunststof raamkozijn
Jos de Vlieger

Echt goedkoper dan de rest!

De achtergevel van onze nieuwe woning had nog geen kunststof kozijnen. Besloten om de tuindeuren en voordeur ook direct mee te nemen in de offerte. Bij een bedrijf uit de buurt hadden we ook een offerte aangevraagd. Deze was echter vele malen duurder dan 3 van de binnengekomen 5 offertes. Uiteindelijk niet gekozen voor de kozijnleverancier met de beste prijs, maar één ertussen in. Dit bedrijf had een goede prijs en kon snel beginnen!

kunststof kozijnen vergelijken
Myrthe Vast

Dankzij kunststof lagere stookkosten!

Wij wisten nog niet zo goed wat voor kozijnen we in ons huis wilden, maar na alle informatie te hebben gelezen op deze website zijn we er toch uit: kunststof! Mijn man en ik zijn allebei niet zo handig en zien het niet zitten om veel onderhoud te doen. Daarnaast wouden we beiden hoogrendementsglas en dit in combinatie met isolatiewaarden van het profiel scheelt ons behoorlijk in de stookkosten. Ideaal dat we meerdere bedrijven kunnen vergelijken en ons zo optimaal kunnen orienteren op onze aankoop!

Kunstof kozijnen kopen
Monica Dekkers

Plaatsen in de gemeente Amsterdam

Amsterdam, Driemond, Durgerdam, Holysloot, Ransdorp, Schellingwoude, Zunderdorp, Ruigoord, Osdorp, Sloten en Sloterdijk