kunststof kozijnen Heemskerk

Met kunststof kozijnen in Heemskerk bent u verzekerd van raamkozijnen van topkwaliteit! Het kunststof isoleert uitstekend, waardoor uw energierekening steeds lager wordt. Bovendien is het materiaal brandwerend en inbraakveilig. Op zoek naar een kozijnenspecialist?

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Na de aanvraag ontvangt u zo spoedig mogelijk de prijsopgaven van verschillende kozijnenspecialisten in uw regio. Vergelijk en kies zelf voor het bedrijf met het beste aanbod! Zo bespaart u tot wel 40% op de kosten!

Op deze pagina leest u meer over de voordelen van kunststof kozijnen. U leest wat kunststof kozijnen kosten en hoe een vakman het raamkozijn vervangt. Tot slot vindt u hier ook handige bespaartips voor kunststof kozijnen.

Waarom kunststof kozijnen?

Is het tijd om uw kozijnen te vervangen? Dan is een kunststof kozijn een hele goede keuze! Kunststof kozijnen hebben een hele lange levensduur van gemiddeld 50 jaar! Bovendien heeft het kozijn maar heel weinig onderhoud nodig om deze levensduur te behalen. Een ander groot voordeel is dat het raamkozijn uitstekend isoleert, en u dus uw energierekening verlaagt.

Dit zijn de grootste voordelen van kunststof kozijnen in Heemskerk:

 • Ze zijn duurzaam en hebben weinig onderhoud nodig.
 • Kunststof isoleert uitstekend.
 • Het materiaal is inbraakwerend.
 • U hebt de keuze uit verschillende kleuren en designs.

Hieronder leest u meer over de vele voordelen van een kunststof raamkozijn. Bent u benieuwd wat het plaatsen van een nieuw kozijn kost? Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Duurzaam en weinig onderhoud

Kunststof een duurzame keuze? Zeker! Want een kunststof kozijn in Heemskerk gaat tot maar liefst 50 jaar mee! En om deze levensduur te behalen hoeft u niet eens veel onderhoud uit te voeren: een jaarlijkse reinigingsbeurt is voldoende.

Geen extra onderhoudskosten!

We raden u aan om het raamkozijn eens per jaar goed schoon te maken met een mild sopje. Gebruik een zachte doek om het vuil te verwijderen. Dat is voldoende! Eventueel is het ook mogelijk om het kunststof in de was te zetten en de bewegende delen te oliën zodat alles soepel blijft bewegen.

Uitstekende isolatiewaarde

Kunststof kozijnen in Heemskerk hebben een isolatiewaarde (U-waarde) van 1 tot 2 W/m²K. Hoe lager deze waarde, hoe minder warmte er verloren gaat. In het Bouwbesluit is vastgesteld dat de minimale U-waarde voor raamkozijnen 4,2 W/m²K moet zijn: kunststof voldoet hier dus ruim aan!

Vergeleken met een houten raamkozijn, dat een U-waarde heeft van ongeveer 2,4 W/m²K isoleert kunststof dus een stukje beter.

Let op: wilt u de isolatie flink verbeteren, houd dan niet alleen rekening met het materiaal van de raamkozijnen, maar ook met de isolatiewaarde van de beglazing.

Inbraakveilig

Kunststof kozijnen in Heemskerk dragen ook bij aan inbraakpreventie. Een kunststof kozijn is namelijk net zo moeilijk open te breken als een kozijn van staal of aluminium.

Waarom zijn kunststof raamkozijnen zo sterk?

Het raamkozijn heeft een heel sterk binnenwerk. Bij de montage worden ze op meerdere plekken vergrendeld. Houten kozijnen zijn een stuk makkelijker open te breken, zeker als ze ouder zijn. Om de veiligheid van uw kunststof kozijn te vergroten is het ook mogelijk om te kiezen voor extra veilig hang- en sluitwerk.

Allerlei kleuren en designs mogelijk

Een kunststof kozijn dat past bij de stijl van uw woning? Die is er! De raamkozijnen zijn namelijk verkrijgbaar in praktisch elke RAL-kleur: zo kiest u gemakkelijk voor een kleur die past bij de rest van het huis.

Maar er zijn nog meer opties!

Het is ook mogelijk te kiezen voor een kunststof kozijn met houtlook. Kunststof kozijnen met houtlook zijn bijna niet van echt hout te onderscheiden. Dit is een hele goede optie als u de authentieke uitstraling van echt hout wilt behouden.

Gratis en vrijblijvend offertes vergelijken?

kosten kunststof kozijnen

Wat kosten kunststof kozijnen?

Een vast raam van 120×80 centimeter kost ongeveer €780,-. Voor een draai-/kiepraam van 120×80 centimeter starten de prijzen vanaf €930,-. Laat u een valraam plaatsen van 100×80 centimeter dan betaalt u gemiddeld €770,-. Dit is inclusief beglazing en montage.

Bij deze kunststof kozijnen prijzen is rekening gehouden met HR++ beglazing. Dit wordt standaard geplaatst in een kunststof raamkozijn. Kiest u een andere soort beglazing, dan heeft dan invloed op de kunststof kozijnen prijs. De montage kost bij een vast raam of een draai-/kiepraam van 100×80 centimeter ongeveer €600,-. Bij een valraam van 100×80 centimeter liggen de kosten voor de montage rond de €500,-.

Hoeveel kosten kunststof kozijnen? In de tabel hieronder vindt u de gemiddelde prijzen van verschillende soorten kozijnen. Besparen? Vraag gratis offertes aan!

Kunststof kozijnen: prijzen

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijn *Prijs glas * (HR++ glas)Prijs montage *Totaalkosten *
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-
*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen incl. btw. Vul het offerteformulier in voor gratis offertes.

Besparen op de prijs van kunststof kozijnen?

Vergelijk gratis offertes en vind de kozijnenspecialist met het beste aanbod!

Deze keuzes beïnvloeden de kunststof kozijnen kosten

Hoeveel kunststof kozijnen kosten verschilt per situatie. Meer dan de helft van de prijs van de kunststof kozijnen bestaat uit de arbeidskosten. Hoeveel de montage kost is weer volledig afhankelijk van het tarief van de kozijnenspecialist: dit verschilt namelijk per vakman.

Daarnaast zijn er ook nog keuzes die u zelf maakt die invloed hebben op de prijs, zoals het soort raam, de afmetingen en ook het soort kunststof.

Kunststof kozijnen prijzen worden beïnvloed door:

 • Het soort raamkozijn
 • De arbeidskosten
 • Het soort kunststof dat u kiest
 • De afmetingen
 • Voorrij- en afvoerkosten
 • Eventuele extra opties, zoals het hang- en sluitwerk
Voor iedereen die investeert in twee of meer energiebesparende maatregelen is er de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis. Als u investeert in isolatieglas telt dit als één van de twee noodzakelijke maatregelen. Daarnaast betaalt u slechts 9% btw over het isolatieglas als u dit laat plaatsen door een vakman.

kunststof kozijnen plaatsen Heemskerk

Kunststof kozijnen plaatsen Heemskerk

Kunststof kozijnen plaatsen is iets dat u het beste uitbesteedt aan een vakman. Zo voorkomt u dat er beschadigingen aan het kozijn of aan de muur ontstaan. Dit kan namelijk vervelende gevolgen hebben, zoals lekkages of een verminderde isolatiewaarde.

Hoe gaat een vakman te werk bij kunststof kozijnen plaatsen?

Hieronder leest u het stappenplan dat kozijnspecialisten volgen: van het inmeten tot aan het afstellen van de kozijn.

Zoekt u een kozijnspecialist om een kunststof kozijn in Heemskerk te plaatsen? Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Inmeten

De eerste stap in de montage is het inmeten. Dit wordt gedaan voordat u het kozijn besteld, zodat u zeker weet dat het nieuwe raamkozijn past. U kunt uw kunststof kozijnen zelf inmeten en doorgeven, maar als u twijfelt of u de juiste maten doorgeeft is het slim om dit door een vakman te laten doen. In dat geval hoeft u niet te twijfelen.

Hoe meet de vakman het kozijn op?

Horizontaal inmeten gebeurt buiten. De vakman neemt hierbij de maat van muur tot muur en hij haalt hier 1 centimeter van af. Verticaal inmeten gebeurt ook buiten. De vakman neemt de maat van de bovenkant tot aan de dorpel. De dorpel neemt hij hier niet in mee.

Kozijnen monteren

Tijdens de montage van het nieuwe kozijn zit er nog geen beglazing in vast. De vakman verwijdert het oude raamkozijn en controleert de muur. Oude spijkers en lijmresten verwijdert hij, zodat de muur helemaal schoon is voor het nieuwe kozijn.

De vakman plaatst het kozijn in de gevel en zorgt dat deze waterpas staat. Ook controleert hij of de ruimte tussen de voorkant van de gevel tot de voorkant van het kozijn overal gelijk is. Om de 40 centimeter plaatst hij schroeven in de stijlen van het kozijn zodat deze goed vastzit in de gevel.

montage kunststof kozijn

Glas plaatsen

Na de montage van het raamkozijn volgt het plaatsen van de beglazing. De vakmannen tillen het glas in het kozijnen plaatsen de glasplaat op twee (of meer) gasblokjes. Dit voorkomt lekkages in het raam. De glasplaat wordt op de juiste plek gehouden en de glaslatten worden teruggeplaatst.

Hierna volgt het afkitten van de ruit. Dit maakt het raam volledig wind- en waterdicht. Eventueel plaatst de vakman ook een ventilatierooster in het kozijn en gaat dan verder met het afstellen van bewegende kunststof kozijnen.

Afstellen

Kunststof kozijnen afstellen zorgt ervoor dat alle bewegende delen soepel openen en sluiten. Dit voorkomt slijtage en zorgt dus voor een langere levensduur.

De vakman opent het raam, zodat het mechanisme zichtbaar is. Aan de boven en onderkant zitten scharnieren waarmee hij het raam aan beide kanten afstelt. Het kan voorkomen dat u na een aantal jaar de kozijnen opnieuw moet (laten) afstellen.

Kunststof kozijnen plaatsen?

Vind eenvoudig en snel de goedkoopste kozijnspecialist in uw regio!

kunststof kozijn Heemskerk

Kunststof kozijn Heemskerk: welke mogelijkheden zijn er?

Bent u geïnteresseerd in het plaatsen van kunststof kozijnen? Dan zijn er heel veel verschillende mogelijkheden. De keuzes die u maakt hebben ook invloed op de prijzen van de kunststof kozijnen. Houd dus rekening met uw budget en kies voor een raamkozijn dat goed past bij de rest van uw woning. U heeft onder andere keuze uit verschillende soorten raamkozijnen, verschillende kleuren en designs en keuze in de glassoort.

Hieronder leest u meer over de verschillende mogelijkheden. Benieuwd naar de kunststof kozijnen prijs? Vergelijk dan gratis offertes en bespaar tot wel 40%!

Welk type kunststof raamkozijn?

U heeft de keuze uit deze verschillende raamkozijnen:

 • Vast raam: dit raam opent niet. Het is de goedkoopste optie, omdat het mechanisme heel simpel is. Hierdoor blijven ook de arbeidskosten zo laag mogelijk. Om toch voldoende te ventileren wordt een vast raam vaak gecombineerd met een val- of draai-/kiepraam of een ventilatierooster.
 • Draai-/kiepraam: dit raamtype opent op twee manieren. Naar binnen vallend, zodat u voldoende ventileert zonder het risico dat iemand naar binnen of naar buiten kan. Naar binnen draaien maakt het mogelijk om in korte tijd extra veel te ventileren.
 • Valraam: dit raam is op één manier te openen. Het valt naar binnen, waardoor er een kleine opening ontstaat voor voldoende ventilatie.

Kunststof kozijnen houtlook: natuurlijke en stijlvolle uitstraling

Past de moderne uitstraling van kunststof kozijnen niet zo goed bij uw huis? Kies dan kunststof kozijnen met houtlook! Hierbij zijn originele houtnerven nagebootst. Bij sommige kozijnen met houtlook zijn de nerven zelfs voelbaar. Dit maakt een kunststof kozijn met houtlook nauwelijks nog te onderscheiden van echt hout.

Woont u in een klassieke woning en wilt u graag kozijnen met een authentiek uiterlijk? Of bent u gecharmeerd van de warme uitstraling van hout? Dan is het plaatsen van kozijnen met een houtlook zeker het overwegen waard.

Video: kiezen tussen houten of kunststof kozijnen?

Twijfelt u over houten of kunststof kozijnen? In deze video wordt meer verteld over de duurzaamheid van de twee materialen.

Kunststof kozijnen met dubbel glas

Kunststof kozijnen worden standaard geleverd met dubbel (isolatie)glas. Dit heeft in veel gevallen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Ook zorgt isolatieglas voor een betere isolatiewaarde. Zo merkt u al snel dat uw energierekening stijgt! Dit heeft natuurlijk ook een positief effect op uw wooncomfort, omdat er minder kou van de ramen afstraalt.

Natuurlijk zijn er andere opties. U kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor triple glas. Triple glas isoleert nog beter dan standaard isolatieglas. Wel liggen de prijzen hiervan een stuk hoger. Ook heeft u vaak een breder kozijn nodig, waardoor de kosten van het kozijn nog hoger oplopen.
Benieuwd hoe u kunt besparen op uw energie met isolatieglas? Lees dan verder op milieucentraal.nl.

Kosten isolatieglas

Type glasIsolatiewaardePrijs per m²*
Dubbel glas2,8 W/m²K€65,-
HR-glas1,9 W/m²K€70,-
HR+-glas1,6 W/m²K€75,-
HR++-glas1,2 W/m²K€80,-
HR+++-glas0,9 W/m²K€120,-
*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vul het offerteformulier in voor gratis offertes.

Wanneer kunststof kozijnen vervangen?

De gemiddelde levensduur van een kunststof kozijn ligt rond de 50 jaar. Kunststof kozijnen vervangen hoeft dus niet vaak! Heb kan wel voorkomen dat uw kozijnen al eerder aan vervanging toe zijn. Misschien is er brand geweest, waarbij de raamkozijnen flink beschadigd zijn geraakt. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat het kozijn door een (poging tot) inbraak kapot zijn. Als de schade te groot is raadt de kozijnenspecialist aan om de kunststof kozijnen te vervangen.

Kleine beschadigingen zijn vaak nog wel te herstellen met een reparatie. Door de folie van de kunststof kozijnen te vervangen verdwijnen alle oppervlakkige beschadigingen zoals krassen en deukjes.

Besparen op de energiekosten? Kies voor kunststof kozijnen!

Vergelijk gratis offertes en bespaar zo tot wel 40% op de totaalprijs.

kunststof deuren Heemskerk

Kunststof deuren

Bij een vakman kunt u vaak ook terecht voor het plaatsen van kunststof deuren. Het is natuurlijk zonde als u investeert in kwalitatieve raamkozijnen met een goede isolatie, als u daarna nog steeds warmte verliest via de voor- of achterdeur. Een kunststof deur heeft heel veel voordelen. Het isoleert uitstekend, is verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en designs en past goed bij elk type woning. Kunststof buitendeuren zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende stijlen: van klassiek tot modern, er is zeker een geschikte deur te vinden.

Kijk ook eens of het tijd is om het deurkozijn te vervangen. Een vakman levert natuurlijk ook kunststof kozijnen voor uw deur. Hoe meer kozijnen u laat vervangen, hoe lager de prijs voor de montage per kozijn. Door alle kozijnen (en ook de deurkozijnen) in één keer te vervangen bent u op de lange termijn dus goedkoper uit dan wanneer u de werkzaamheden verspreidt.

Wat kosten kunststof deuren?

Wilt u een deur vervangen? Een standaard kunststoffen deur van 190 bij 70 centimeter kost gemiddeld €800,- tot €900,-. Dit is nog exclusief de montagekosten! Houd er ook rekening mee dat deuren in een bepaalde stijl of met ramen erin meer kosten.

Het is ook een optie om een kunststof schuifpui te plaatsen. Door de grote raampartijen geniet u hiermee ook binnen van uw tuin. Een schuifpui van 200 bij 100 centimeter kost ongeveer €800,- tot €1.000,-. Ook hierbij zijn nog niet de montagekosten meegenomen. Wilt u weten wat het plaatsen van de schuifpui kost, vergelijk dan gratis offertes.

Kunststof deur: prijzen

Type deurAfmetingenPrijzen (excl. plaatsen) *
Standaard deur190 x 70 cm€800,- tot €900,-
Schuifpui200 x 100 cm€800,- tot €1.000,-
*Let op: dit zijn richtprijzen incl. btw, maar exclusief de montagekosten. Vraag gratis offertes aan voor exacte prijzen.

Kunststof kozijnen: merken

Op zoek naar nieuwe kunststof kozijnen? Er zijn heel veel goede merken met kunststof kozijnen. Als u de hulp inschakelt van een kozijnenspecialist dan geeft hij u persoonlijk advies. De verschillende merken hebben namelijk verschillende eigenschappen. Met de hulp van een kozijnenspecialist kiest u een merk dat voldoet aan al uw wensen. U heeft onder meer de keuze uit deze populaire merken:

 • Profine: dit Nederlandse bedrijf is vooral bekend om het merk K-Vision. K-Vision kozijnen zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en worden daarom veel gekozen.
 • Deceuninck: deze Belgische leverancier is populair vanwege de kozijnen met een barok- of renaissance versiering. Dit past heel goed bij klassieke huizen.
 • VEKA: dit merk staat al jarenlang bekend om hun goede design en uitstekende isolatie. Vooral Artline en Topline zijn populaire series. Op zoek naar een goedkoop kunststof kozijn? Dan is de topline erg geschikt!
 • Schüco: dit merk biedt al jarenlang een uitstekende variatie aan kleuren. De kozijnen van Schüco zijn bovendien heel goed krasbestendig. Een geschikte keuze voor iedereen met huisdieren of (kleine) kinderen in huis.
 • Finstral: Finstral produceert handgemaakte kozijnen op maat. Met een product van dit merk bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit.
 • Gayko: dit van oorsprong Duitse merk wordt veel gekozen vanwege haar onderhoudsvriendelijke kozijnen. Vindt u veiligheid en inbraakwering belangrijk, dan is Gayko de beste optie.

kozijnenspecialist Heemskerk

Waarop letten bij inschakelen kozijnenspecialist Heemskerk

Bent u op zoek naar een kozijnenspecialist in Heemskerk? Wij geven u graag een paar tips zodat u weet hoe u een goede kozijnenspecialist herkent.

Allereerst is het slim om te vragen naar ervaringen en referenties. Dit kan bij vrienden en familie, maar online zijn ook veel ervaringen te vinden.

Ten tweede is het verstandig om te kijken naar keurmerken. Deze geven een duidelijk beeld van de kwaliteit en opleiding van de vakman. Een voorbeeld is het VMRG-keurmerk. Bedrijven aangesloten bij deze vereniging beschikken over de juiste kennis en expertise. Meer hierover leest u op vmrg.nl.

Er zijn ook keurmerken die een indicatie geven dat het materiaal voldoet aan strenge eisen. Het KOMO-keurmerk geeft aan dat producten objectief getoetst zijn door deskundigen. Meer hierover leest u op komo.nl. Op politiekeurmerk.nl leest u bovendien meer over het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Hiermee bent u verzekerd van producten die een grote inbraakveiligheid bieden.

Vul het offerteformulier in en vind eenvoudig en snel een kozijnenspecialist!

Onze laatste aanvragen uit Noord-Holland

Wij hebben het afgelopen jaar vele mensen geholpen met een goedkope(re) prijs voor hun opdracht. In de laatste offerteaanvragen wou men een prijsindicatie hebben voor:
 • Kunststof kozijnen voor een dakkapel – Amsterdam
 • Kunststoffen tuindeuren achterkant woning – Haarlem
 • Kunststof voordeur plaatsen – Alkmaar
 • Raamkozijnen van Weru – Hilversum
 • Bijwerken kapot pvc raamkozijn – Amstelveen
 • Plaatsen kunststof schuifraam – Purmerend
 • Wegens houtrot schuifpui vervangen – Zaandam
 • Kunststof valraam plaatsen in schuur – Hoofddorp
 • Kunststof ramen achterzijde pand – Den Helder
 • Opnieuw lakken raamkozijnen – Hoorn
 • PVC boeidelen en raam plaatsen – Huizen
 • Kunststoffen raam- en deurkozijnen – Heemskerk

Tips voor goedkoop kunststof kozijn

Op zoek naar een goedkoop kunststof kozijn? Er zijn verschillende manieren om te besparen op de kosten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om zelf het puin af te voeren zodat u geen afvoerkosten betaalt. Het is ook slim om te kiezen voor een vakman bij u in de buurt. Zo houdt u de voorrijkosten zo laag mogelijk.

Zo bespaart u op de kosten:

 • Kies voor een goedkoop raamtype.
 • Voer zelf het oude kozijn af en bespaar op afvoerkosten.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Heemskerk in en bespaar op de voorrijkosten.
 • Vergelijk gratis offertes en bespaar zo tot wel 40% op de totaalprijs!

Subsidie voor kunststof kozijn?

Is het mogelijk om voor kozijnen van kunststof een subsidie aan te vragen? In sommige gevallen wel! Er is namelijk een subsidie beschikbaar voor iedereen die investeert in twee of meer energiebesparende maatregelen. Het plaatsen van isolatieglas telt als één van de twee maatregelen. Kiest u voor nieuwe raamkozijnen met isolatieglas dan kunt u dus mogelijk een subsidie aanvragen. Meer hierover leest u op rvo.nl.

Bovendien is het soms mogelijk om een plaatselijke subsidie aan te vragen. De hoogte en voorwaarden van deze subsidie verschillen natuurlijk per gemeente. Of er in Heemskerk ook een plaatselijke subsidie beschikbaar is, checkt u eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Vergunning nodig voor kunststof raamkozijnen?

Laat u kozijnen vervangen? In veel gevallen heeft u hier geen vergunning nodig. De kozijnen aan de achterzijde van de woning mag u zomaar zonder vergunning vervangen. Ook aan de voorzijde heeft u vaak geen vergunning nodig. Een belangrijke voorwaarde hiervan is dat u het uiterlijk van de raamkozijnen niet wijzigt.

Ook als u houten kozijnen door kunststof vervangt heeft u niet per se een vergunning nodig, zolang de detaillering, vormgeving en uitstraling hetzelfde blijven.

Wilt u het uiterlijk wel veranderen en is het kozijn gericht op een openbaar toegankelijk gebied? Dan heeft u wel een vergunning nodig. Op omgevingsloket.nl doet u gemakkelijk een vergunningscheck.

kunststof kozijnen laten plaatsen

Kunststof kozijnen laten plaatsen in Heemskerk? Vergelijk gratis offertes!

Wilt u pvc-ramen in uw huis vervangen? Schakel een kozijnenspecialist in zodat u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit! Met een nieuw kunststof kozijn profiteert u van een lange levensduur, een uitstekende isolatie en een prachtige uitstraling. Ook nieuwe kozijnen plaatsen?

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Vergelijk de prijzen van verschillende kozijnenspecialisten bij u in de buurt. Kies de vakman met het beste aanbod en bespaar zo tot 40% op de kosten. De offerteaanvraag is helemaal gratis vrijblijvend: u zit dus nergens aan vast!

Nauwelijks onderhoud, dat past ons wel!

We wonen nu al meerdere jaren in onze woning en vonden het tijd om te investeren in degelijke kozijnen. Veel informatie vergaard over verschillende kozijnsoorten en kunststof springt er qua isolatiewaarden, levensduur en onderhoud echt bovenuit. Via deze site offertes vergeleken en een bedrijf gevonden uit de buurt met een mooie prijs!

Kunststof raamkozijn
Jos de Vlieger

Echt goedkoper dan de rest!

De achtergevel van onze nieuwe woning had nog geen kunststof kozijnen. Besloten om de tuindeuren en voordeur ook direct mee te nemen in de offerte. Bij een bedrijf uit de buurt hadden we ook een offerte aangevraagd. Deze was echter vele malen duurder dan 3 van de binnengekomen 5 offertes. Uiteindelijk niet gekozen voor de kozijnleverancier met de beste prijs, maar één ertussen in. Dit bedrijf had een goede prijs en kon snel beginnen!

kunststof kozijnen vergelijken
Myrthe Vast

Dankzij kunststof lagere stookkosten!

Wij wisten nog niet zo goed wat voor kozijnen we in ons huis wilden, maar na alle informatie te hebben gelezen op deze website zijn we er toch uit: kunststof! Mijn man en ik zijn allebei niet zo handig en zien het niet zitten om veel onderhoud te doen. Daarnaast wouden we beiden hoogrendementsglas en dit in combinatie met isolatiewaarden van het profiel scheelt ons behoorlijk in de stookkosten. Ideaal dat we meerdere bedrijven kunnen vergelijken en ons zo optimaal kunnen orienteren op onze aankoop!

Kunstof kozijnen kopen
Monica Dekkers

Buurtschappen in de plaats Heemskerk

Heemskerkerduin en Noorddorp